DSC_0777

Mijn geliefde Macadamia handzeep van Etos was op en ik wilde een nieuw flesje kopen. Ik kon helaas geen zelfde flesje vinden bij Etos, maar er stond wel een grooote navulverpakking in het schap. Ik heb ‘m gekocht!

De macadamiazeep van Etos belooft zijdezachte handen en een subtiele geur. En dat is zo! De zeep is vrij dun, maar is daardoor erg fijn in gebruik. Mijn handen ruiken heel lekker na het wassen. Daarom wilde ik deze zeep graag bij kopen.

DSC_0781

Om de één of andere reden koop ik nooit navulverpakkingen voor zeep. Dat zal wel komen omdat het overgieten van de zeep in het oude flesje extra werk kost, en soms ben ik liever lui dan moe. Maar in dit geval had ik geen keuze: het was óf de navulverpakking kopen, óf geen macadamiazeep hebben. En toen wist ik het wel.

In de navulverpakking zit maar liefst 1 liter zeep, en na het bijvullen van mijn oude zeeppompje zit er nog minstens zoveel in dat ik nog ‘n keer of twee (en half) kan bijvullen.

DSC_0783

Ik weet niet meer wat de navulverpakking kost, maar in verhouding met de pompflacon is hij wel goedkoper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge