DSC_1041

Goedemorgen lieve lezers! Ja, je ziet en leest het goed: een nieuw artikel! I’m back, ik ben terug! Het was een tijdje een beetje stil op mijn blog, maar nu ga ik weer lekker aan de slag!

Even geen inspiratie

Ik ben twee weekjes stil geweest, omdat ik gewoon even geen inspiratie meer had. Bloggen is best zwaar; je moet iedere keer nieuwe ideeën verzinnen, foto’s maken, teksten typen. Bovendien is ieder idee maar één dag relevant, want de volgende dag moet er weer een nieuw idee zijn voor een nieuw artikel! Ik vind het wel hartstikke leuk om te doen allemaal, maar er gaat gewoon best wat creativiteit en tijd in zitten om iedere dag op een bepaald niveau te kunnen presteren.

Ik had in de afgelopen twee weken wel een paar nieuwe ideetjes bedacht om mee aan de slag te gaan, maar het kwam er vervolgens niet van om die ideeën uit te werken. En het waren niet genoeg ideeën. En ja, dan wordt het automatisch stil op Volg Suzanne. Dat viel trouwens gelijk op bij sommige lezers, die iedere ochtend trouw op een nieuw artikel zaten te wachten. Dat is dan wel leuk om te horen!

DSC_1038

In de startblokken!

Gelukkig heb ik in de afgelopen dagen genoeg nieuwe ideeën ontwikkeld, nieuwe zin gemaakt en ik ben er nu weer helemaal klaar voor om jou weer iedere dag van een vers artikel te voorzien. Zo kun je mij weer lekker blijven volgen.

Bedankt voor de tijd dat je mij al volgt, ik hoop je nog lang terug te mogen zien. Tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge