7Juli

De laatste dag van het jaar is aangebroken! Wat ging het jaar snel. Ik knipperde twee keer met mijn ogen en het is alweer 31 december. Ik kijk nog even terug op mijn 2014, in een jaaroverzicht met 12 foto’s. 

1Januari

Januari: Sjoerd jarig

Sjoerd is jarig op 5 januari, wij gaan dus van het ene feest naar het andere. Hier bakte ik voor het eerst zelf muffins – het is zó simpel, maar ik had het nog nooit eerder gebakken – en ze waren lekker! Natuurlijk ook door de hartjesversiering, mijn liefde was goed te proeven.

2Februari

Februari: De sleutel van ons nieuwe huis

In februari kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis in Etten-Leur! Op deze foto komen we terug van het tekenen bij de notaris. Wat was dat een geluksmomentje, eindelijk konden we nu alleen in ons huis komen, zonder makelaar!

3Maart

Maart: De verkoop van ons oude huis

De maand erop, in maart, was de sleuteloverdracht van ons appartement in Breda. We konden twee kasten laten staan, maar verder was het he-le-maal leeg. Toch raar hoor, om de plek waar je een tijd hebt gewoond zo leeg te zien. Gelukkig was verhuizen de beste keuze die we hadden kunnen maken!

4April

April: Mus en Mees één jaar

Mus wil er even niets van weten, maar in april 2014 werden zij en haar broer Mees één jaar! Dat ging ook snel zeg. Binnenkort hebben we ze alweer twee jaar. Hoewel Mus en Mees af en toe stierlijk vervelend zijn, zouden we ze niet kunnen missen. Al is het maar omdat we dan niet meer foto’s zoals deze kunnen maken, hihi.

5Mei

Mei: Mooie plantjes in de achtertuin

In het voorjaar was ik blij met mijn bloemetjes. Ze stonden er erg mooi bij en daar moest ik even een foto van maken.

6Juni

Juni: Havenfeesten

Afgelopen juni maakten wij voor het eerst de jaarlijkse havenfeesten van Etten-Leur mee. Wat was dat gezellig! Het was ten eerste super mooi weer, en ten tweede was alles heel leuk aangekleed. De jaarmarkt, onderdeel van de havenfeesten, was voor mij één van de leukste dingen. Honderden kraampjes na elkaar bekijken, vol met (veel) leuke spulletjes, en daarna barbecueën met onze familie.

7Juli

Juli: vakantie en Sjoerd en ik drie jaar samen!

Sjoerd en ik waren deze zomer drie jaar samen. We vierden het officiële moment bij Humphrey’s in Breda, maar van tevoren gingen we een paar daagjes weg naar Antwerpen en Haarlem. Lekker vakantie vieren, ik teken ervoor.

DSC_0963

Augustus: Sportief leven – crosstrainer

Het kopen van onze crosstrainer was toch ook wel een leuk momentje. Ik heb er veel op gestaan en ik ga daar na de feestdagen echt weer mee verder. Ik merkte echt verschil in mijn conditie en die conditie wil ik weer terug!

9September

September: Huisje af

In september van dit jaar hadden we eindelijk alle puntjes op de i gezet in ons nieuwe huis. Sommige klusjes blijven steeds hangen (zoals het nog moeten uitpakken van bepaalde dozen), maar die klusjes waren geklaard in september. Op zolder moet nu nog één afvoertje worden aangesloten, maar dat heeft totaal geen haast. Dus ik vind dat ons huis nu echt af is 🙂

IMG_2846

Oktober: Mijn verjaardag

In oktober was ik jarig! Ik werd 26 en Sjoerd en ik vierden het op de dag zelf met een etentje. Gezellig!

11November

November: fietsen in Etten-Leur

Vorige maand gingen Sjoerd en ik opeens buiten sportief doen: we gingen namelijk een stuk fietsen. En dat was best leuk, zo door het bos in de mooie omgeving! Als het straks weer beter weer is, wil ik vaker gaan fietsen. Zo leer ik meteen Etten-Leur beter kennen.

DSC_0932

December: Kerst en sneeuw!

Deze maand hadden we voor het eerst in twee jaar weer sneeuw. Hoewel ik niks met sneeuw heb en ik het liever zie smelten dan vallen, leverde het wel mooie plaatjes op. Da’s dan weer wel leuk.

Dat was mijn 2014! Het was best een goed jaar, maar ik heb wel afscheid moeten nemen van diverse dierbaren en dat doet pijn. Ik hoop dat 2015 een top jaar wordt en dat ik iedereen die ik nu heb, dan nog heb. Gezond en wel. Dat is mijn wens voor het nieuwe jaar. Op naar 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge