DSC_0329

Op de tweede zondag van mei is het Moederdag. Dé dag dat we onze mama allemaal extra verwennen. En het is alweer bijna zover! Dit jaar valt Moederdag op 8 mei. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor Moederdag? Lees dan vooral mijn cadeautips even door!

High tea of high wine

Mijn moeder en ik gaan minimaal één keer per jaar high tea-en. Een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag! Wij vinden een high tea erg gezellig. Lekker lang verschillende soorten thee drinken, genieten van allerlei hartige en zoete hapjes en gezellig kletsen. Het leuke van een high tea is dat hij overal anders is (overigens niet altijd succesvol..) en dat je er lekker de tijd voor kunt nemen. Een ideaal Moederdagcadeau dacht ik zo! Mijn favoriete plekje voor een high tea is trouwens Gasterij Don Qui-John in Breda, waar je bovendien ook kunt high winen als dat je leuker lijkt.

VS okt 2

Taart of iets anders lekkers bakken

Ook leuk, als je geen zin hebt om te gaan high tea-en of ergens te gaan eten: een taart, cake of iets anders lekkers (I Love Mama koekjes?) voor je moeder bakken. Ik ben zelf gek op bakken en ik ga sowieso weer iets lekkers maken voor mijn eigen moeder.

Foto afdrukken op canvasdoek

Een klassieker die het altijd goed doet op Moederdag (of welke dag dan ook), is een leuke foto laten afdrukken op bijvoorbeeld canvasdoek. Je kunt een leuke foto van vroeger laten afdrukken, of een speciale foto van “nu”. Succes gegarandeerd.

Fotoshoot met de familie

Een fotoshoot met de familie mag niet ontbreken in dit lijstje. Want wat is nu leuker dan in de lente- of zomersferen (buiten) leuke foto’s van de familie te laten maken? Er zijn genoeg fotografen te vinden die er iets geweldigs van kunnen maken. De foto’s kun je later weer laten afdrukken natuurlijk. Leuk voor nu, én om later met plezier op terug te kijken.

Workshop volgen

Kom jij uit een groot gezien of komen jullie met Moederdag altijd met veel mensen bij elkaar? Wat dacht je ervan om dan een workshop te gaan volgen? Pasgeleden hadden wij een bruiloft in de familie, een week ervoor hadden wij het vrijgezellenfeest. We hebben toen met de meiden een workshop zilveren ring maken gevolgd, in Dordrecht. Super leuk! Maar er zijn natuurlijk ook genoeg andere leuke workshops te volgen. Later schrijf ik trouwens een artikel over mijn zelf gemaakte zilveren ring.

DSC_0817

Kaartje sturen

Woont jouw moeder ver weg, of red je het niet om op Moederdag even bij haar langs te gaan? Stuur haar dan in ieder geval een kaartje om haar te laten weten dat je aan haar denkt. Ik vind een handgeschreven kaartje altijd wel wat hebben, maar je kunt ook gemakkelijk zelf een leuk (foto-) kaartje op internet maken en versturen. Zo ontvangt jouw moeder toch een beetje een cadeautje van jou op Moederdag.

Ik wens jullie een fijne Moederdag!

Liefs,
Suzanne

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Webprint.nl.

1 Comment on Moederdag – cadeautips

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge