Beyonce Heat 2

Mijn meest favoriete parfum aller tijden is The One van Dolce en Gabbana. Ik verslind dit heerlijke geurwater bij het leven. Toch heb ik onlangs een nieuw heerlijk parfum ontdekt, toen ik die aan iemand cadeau deed: Heat van Beyoncé. Geen nieuwe geur, maar wel super lekker. Ik kocht een exemplaar voor mezelf en wat draag ik ‘m nu graag!

Mijn favoriete geurtonen

Mijn favoriete geuren ruiken bloemig, zoet en zomers, maar niet te overdreven. Mierzoet houd ik niet van en te zwaar ook niet. Snap jij het nog? Heat past in elk geval precies in mijn rijtje, want hij is bloemig, warm en zomers en toch niet te zwaar dat ik er hoofdpijn van krijg. Score!

Beyonce Heat 3

Douglas over Heat

“Beyoncé Heat is onweerstaanbaar stralend, ongekend sexy en laat de passie in iedereen opvlammen. Het is een betoverend parfum dat het vuur in mensen aanwakkert. Een groter zelfbewustzijn, uw hart gaat als een razende tekeer… Feel the Heat”.

Nou, dat is wel heel overdreven; mijn hart gaat niet echt tekeer. En hij wakkert het vuur in mij ook niet aan. Maar ik vind het wel een sexy parfum. Met een warme, bloemige ondertoon. En de geur blijft de hele dag hangen, omdat het een eau de parfum is. Dat is ook altijd fijn!

Beyonce Heat 1

Verkoopinformatie

Heat is te koop bij bol.com (€), de parfumerie, maar ook bij de drogist. Ik kocht mijn exemplaar bijvoorbeeld bij Kruidvat.

Liefs,
Suzanne

1 Comment on Nieuwe favoriet: Beyonce – Heat Eau de Parfum

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge