Loavies Camel Fringe Heels 3

Hoi! Ik had laatst een bruiloft en ik had een super leuk jurkje gescoord voor de dag. Ik had alleen nog geen laarsjes of pumps voor er onder. Ik zocht, en ik zocht.. En ik vond! Ik vond bij webshop Loavies dé ideale enkellaarsjes, stoer en toch netjes.

Loavies Camel Fringe Heels 2

Camel fringe heels

De laarsjes zijn van “faux-suède” en hebben een bruin/oranje kleur. Achterop zitten franjes, die maken het lekker speels. Aan beide kanten zit een rits; alleen de binnenste rits gaat open. De hak is 8 cm hoog en dat is voor mij – iemand die niet vaak op hakken loopt – een fijne hoogte.

Loavies Camel Fringe Heels 4

De laarsjes zitten erg goed en ik kon er meteen de hele trouwdag goed op lopen. Ik kreeg er ook veel complimenten over.

Loavies Camel Fringe Heels 1

Ik ben weer een fijn paar laarsjes rijker! En psst.. Loavies verkoopt ze volgens mij nu nog.

Liefs,
Suzanne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge