DSC_1584

Hoi! Als vrouw heb je nooit genoeg kleding. Ik ook niet. Mijn kast hangt aardig vol, maar ik heb altijd plaats voor iets nieuws. Afgelopen weekend kocht ik een nieuw jurkje bij WE. Zakelijk, maar toch losjes. Kijk je mee?

DSC_1585

Vroeger droeg ik nooit jurkjes – nu kan ik er geen genoeg van krijgen. Het zit zo lekker en het staat heel vrouwelijk. Toen ik deze jurk zag hangen bij WE in Roosendaal, vond ik hem al meteen leuk. Passen dus! En ik heb ‘m gescoord.

DSC_1583

De jurk is bedrukt met donkerblauwe vierkantjes, de biezen zijn donkerblauw en om mijn taille zit een blauw “lint”. De jurk is nogal wijd, maar door het lint geef ik wat vorm aan de jurk. Ik heb ‘m in dit geval gestrikt, maar gewoon een knoopje kan ook.

DSC_1584

De mouwen zijn iets langer dan een driekwart mouwtje, de jurk is van een lichte stof gemaakt en er zit een onderjurk in vastgenaaid. Handig, zo schijnt -ie nooit door.

DSC_1591

De hals van de jurk is afgewerkt met een blauwe bies en gouden knoopjes.

DSC_1593

Zo met de strik in mijn taille ziet de jurk er vrolijk uit, maar toch lekker sjiek. Ik draag er trouwens nu een legging onder, maar een donkerblauwe panty heeft meer mijn voorkeur. Die moet ik alleen nog scoren in de goede kleur. Heb ik gelijk weer een excuus voor een volgende shopping trip!

De jurk kostte € 49,95 en ik heb ‘m gekocht bij WE in Roosendaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge