IMG_0773

Waar was jij, vandaag, zo’n vier jaar geleden? Sjoerd en ik waren in Parijs! Voor mijn verjaardag. Dat was Sjoerd zijn verjaardagscadeau voor mij: een paar dagen Parijs. En wat was het leuk. Ik heb wat foto’s voor je uitgezocht van ons leuke reisje!

Eerste verjaardag samen

Mijn verjaardag in 2011 was mijn eerste verjaardag samen met Sjoerd. We waren een stel sinds die zomer en als verrassing voor mijn verjaardag had Sjoerd een paar dagen Parijs geboekt. Het was echt een leuke verrassing! Zelfs omdat mijn collega’s in het complot zaten. Die wisten allang dat ik op vrijdag niet zou komen werken, omdat we vrijdag, zaterdag en zondag naar Parijs zouden gaan. Ik hoorde donderdagavond van Sjoerd wat voor verrassing hij in petto had en wat vond ik dat leuk! Ik kon gelijk mijn spullen inpakken. De volgende ochtend vertrokken we met de Thalys naar Parijs!

IMG_0516

We stapten donderdagochtend in Essen op de trein – de vader van Sjoerd bracht ons naar het station – en daar pakten we de trein naar Antwerpen. In Antwerpen stapten we op de trein naar Brussel, waar we overstapten op de Thalys naar Parijs. In een paar uurtjes waren we er al, wat ging dat snel! Op Gare Du Nord stapten we weer uit. Ons weekend kon beginnen!

IMG_0560

Sjoerd had metrokaartjes voor ons geregeld en zo konden we heel de stad door reizen. Natuurlijk zagen we de Arc De Triomphe en de Champs-Élysées, met allemaal dure winkels en mooie auto’s.

IMG_0571

Er waren ook mussen! Ik heb een zwak voor musjes sinds wij een poes hebben die Mus heet. Maar toen dus ook al, hihi (we hebben Mus en Mees sinds 2013).

IMG_0591

IMG_0651

Geinen buiten in de rij bij het Louvre. Wie heeft er nou niet zo’n foto?

IMG_0705

Hier ben ik nog jong. En een paar kilo’s lichter. Toen woonden Sjoerd en ik nog niet samen. Dat verklaart een hoop, haha.

IMG_0720

Jep, ook de Notre Dame stond er nog!

IMG_0736

Ondertussen lekker eten. Dit was de lunch van Sjoerd. Ik had toen een tosti (croque).

IMG_0740

Bij de Sacre Coeur was het ook prachtig. We gingen helemaal met de trap de berg op waar deze basiliek staat. Bij Montmartre, de artistieke wijk achter de Sacre Coeur, kochten we twee schilderijtjes als aandenken.

IMG_0773

Cheese.

IMG_0791

Deze jongen was er ook, wat is de Eiffeltoren toch mooi. We zijn niet naar boven gegaan, omdat het heel druk was. Maar dat wil ik wel ooit nog doen! Mag het eigenlijk nog?

IMG_0815

De Eiffeltoren by night. Het was een prachtig reisje. Ik geniet er nog altijd van om de foto’s terug te zien.

Bedankt voor het lezen en alvast een fijn weekend!

3 Comments on Throwback: 23 oktober 2011 – Parijs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge