DSC_0890

De winactie is gesloten – Hoi! Sjoerd en ik gaan zo’n twee keer per jaar naar de sauna. Even lekker weg van alles, ontspannen en het verstand op nul. Dat hebben we af en toe echt nodig! In dit artikel lees je wat ik zo fijn vind aan de sauna en je maakt kans op een kortingscode voor een eigen saunabezoekje als je meedoet met mijn winactie. Lees gauw verder!

Privé sauna

Hoewel ik het fijn vind om naar de sauna te gaan, gaan Sjoerd en ik eigenlijk wel altijd naar een privé sauna. Een privé sauna is echt privé: je bent helemaal alleen in de sauna. Zo heb je bijvoorbeeld niet het gevaar dat je je overbuurman in zijn blote liaan tegen het lijf loopt 😉 Iets waar ik niet op zou zitten te wachten. Tegelijkertijd kun je, doordat je alleen bent, optimaal ontspannen.

Sauna winactie Palmolive

Ontspannen in de sauna

Wat ik het fijnste vind aan een middagje of avondje sauna, is de (droge) sauna, ook wel de Finse sauna. Die lekkere donkere en warme ruimte, waar je zittend of liggend even lekker je hoofd leeg kunt maken. Ik zou er nu ook wel willen liggen! Ook vind ik de infraroodsauna wel fijn, om de spieren even te laten ontspannen. En daarna lekker in de jacuzzi om alles los te bubbelen. Hapje en drankje erbij en het bezoekje is compleet! Het bezoekje sluit ik af met een warme douche met bijvoorbeeld de fijne producten van Palmolive.

“Ik wil ook naar de sauna!”

Ben jij nu ook helemaal geïnspireerd en heb je zin om lekker een bezoekje aan de sauna te brengen? Dat snap ik! Doe mee met mijn winactie voor een gratis tweede kaartje.

Etos concealer resultaat 02

Winactie

Als je meedoet met mijn winactie, dan maak je kans op een kortingscode waarmee je 50% korting krijgt op je saunabezoek als je reserveert via Spa Online, waarmee het tweede kaartje helemaal gratis is. Extra genieten dus!

Om mee te doen met mijn winactie doe je het volgende:

1. Like Volg Suzanne op Bloglovin’.
2. Laat hieronder weten dat je mee doet.

Zo simpel is het! Ik maak binnen een week de winnaars bekend. Ik mag tien kortingscodes weggeven!

Winnaars krijgen persoonlijk bericht. De kortingscode is te verzilveren tot en met 30 april 2016.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Spa Online.

3 Comments on Ultiem ontspannen: sauna + winactie

  1. Een prive sauna is altijd lekkerder. Privacy is een van de beste dingen die een mens kan hebben.
    Helaas is de win actie al voor bij, wie weet komt er nog eens zoiets?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge