Mijn foto’s zijn terug! Yes! Vandaag een video van mijn verjaardagscadeaus. Sjoerd, Papa, Mama, Joost, Maria, Frank, Ine, Rijka, Ingrid, Luca, Anita, Pip, Pluin, Clasien, Marcel, Oma, Ans, Bob, Oma, John: bedankt voor de mooie cadeaus en de bloemen!

Klik verder voor een fotoverslag van mijn verjaardag!

Mijn echte verjaardag

Ik was dus op 21 oktober jarig. Sjoerd had ‘s ochtends vroeg ballonnen opgeblazen en die in de woonkamer opgehangen. Zo lief! Daarna werd ik bedolven onder cadeaus. Veel te gek! En Sjoerd nam me die avond mee uit eten bij Charelli in Breda. Wat een verwennerij.

IMG_2846

IMG_2850

Het voorgerecht bestond uit sashimi van zalm en tonijn. De sausjes waren ook heerlijk. We moesten dit met stokjes eten, heel toepasselijk. Gelukkig kan ik dat wel een beetje, eten met stokjes.

IMG_2852

Het hoofdgerecht: stoofpotje met witlof en puree. Smaakte heerlijk! Sjoerd nam dit ook. Omdat het best veel eten was, namen we geen toetje, maar namen we thuis een kopje thee. Ook lekker!

Verjaardagsfeestje

Natuurlijk vierde ik ook mijn verjaardag voor de lieve mensen om mij heen. Ik ben erg verwend die dag! Kijk mee naar al mijn cadeaus.

f14120394

Van Sjoerd kreeg ik een nieuwe schakel voor mijn Pandora-armband: een cadeautje.

f14144404

Sjoerd gaf mij ook een set van The Body Shop pakket in de geur Moringa. Ruikt heerlijk. In de doos zit onder andere een douchegel, body butter, zeep en douchepuff. Lekker hoor.

f14157065

Leesboeken van Esther Verhoef: Close-up en Rendez-vous. Ook van Sjoerd gekregen. Ik vertelde hem eerder dat ik Esther zo’n goede schrijfster vind, ik heb bijvoorbeeld in spanning De Kraamhulp gelezen en nu ben ik bezig met Tegenlicht. Dat heeft Sjoerd onthouden en daarom kreeg ik twee nieuwe boeken van Esther Verhoef! Ik zal er later wat over schrijven.

f14175806

Statief voor de camera! Ook al van Sjoerd gekregen. Wat een verwennerij hè. Onze camera is erg fijn, en met dit statief kunnen we er nog beter en meer gebruik van maken. De video bovenaan dit artikel is het eerste resultaat!

f14306293

Mooi boeket gekregen van de oma van Sjoerd. Dit werd op mijn verjaardag zelf thuisbezorgd. Echt een verrassing. Het boeket staat vandaag nog!

f14478922

Voor mijn verjaardagsfeestje had ik zelf muffins gebakken en versierd.

IMG_2885

Ik had ook twee appelkruimeltaarten gebakken. Dit is er eentje van. Ik vind het echt leuk om dingen te bakken en het smaakte ook nog eens erg goed.

f14947646

Twee engeltjes gekregen van de oom en tante van Sjoerd, die met Kerst zeker een mooi plaatsje in de woonkamer krijgen. Zilver past bovendien erg goed in ons interieur, dus misschien komen ze wel eerder ergens moois te staan!

f15023656

Mijn broer en zijn vriendin weten wat ik leuk vind: glaasjes en geurkaarsjes. De geurkaarsjes ruiken naar bloemen en zijn wit, lila en roze. Erg leuk! Ik kreeg ook nog een cadeaubon van Intratuin van ze, boven in de foto zie je daar een stukje van.

f15035456

Van de andere oma van Sjoerd kreeg ik een mooie ketting van zoetwaterparels. Hij bestaat uit drie losse kettingen en is een beetje in elkaar gevlochten en gedraaid, waardoor het nu één ketting is. Erg mooi. De parels zijn wit, roze en antraciet.

Ook zie je hier een doosje Turks fruit, mierzoete snoepjes die ik nog nooit geproefd heb. Ik heb in Turkije wel eens thee gedronken en mijn vriend zegt dat dit daar aardig op lijkt. Ik ben benieuwd!

f15048902

Cadeaubonnen, geld en Oma’s scheurkalender met huishoudtips. De kalender heb ik gekregen van een tante van Sjoerd. Zij weet ook wel wat ik leuk vind! Ik heb stiekem al even gekeken en er staan heel handige tips in. Ik heb ook nog een digitale cadeaubon van bol.com gekregen. Erg leuk, want dan kan ik wellicht weer nieuwe kleurtjes nagellak kopen.

f15182687

Op de tuintafel staat dit mooie herfstmandje, gekregen van de moeder van Sjoerd. Zij was op mijn verjaardag op vakantie en liet dit mandje daarom bij ons thuisbezorgen. Echt een verrassing!

En nu ben ik dus 26. Ik heb genoten van mijn “echte” verjaardag en van mijn feestje. Lekker kletsen met iedereen en gezellig samen zijn. En ik heb zoveel leuke dingen gekregen, en dat terwijl ik helemaal geen cadeaulijstje had. Echt leuk! Bedankt voor het kijken en lezen en tot morgen!

2 Comments on Video en foto’s: verjaardag 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge