Afgelopen woensdagmiddag ben ik gezellig met mijn moeder naar Intratuin in Numansdorp geweest. Zij had wat plantjes nodig en ik had cadeaubonnen: dus een date was snel gemaakt! In deze video laat ik je zien wat ik gekocht heb. Klik verder voor foto’s.

DSC_0288

Ik begin met deze leuke glaasjes waar je een waxinelichtje in kunt zetten. Ik weet niet wat het voor moet stellen, maar het zijn in ieder geval bepaalde diertjes met een kerstmuts en een sjaal.

DSC_0289

Aan de zijkant van de glaasjes zitten opengewerkte sterretjes, waarlangs het kaarsje leuk kan schijnen.

DSC_0290

De bovenkant van de glaasjes is helemaal open, zodat je er makkelijk een waxinelichtje in kan zetten. Ik denk dat ik deze glaasjes gebruik aan de ontbijttafel met kerst: eentje bij Sjoerd zijn bord en eentje bij mijn bord. Gezellig!

DSC_0291

Ik vond dit een hele mooie hanger. Hij is officieel voor in de kerstboom schat ik, maar wij zetten geen kerstboom, omdat onze poesjes dat veel te leuk vinden. Deze witte hanger, in de vorm van een hartje met twee rendieren erin, ga ik daarom aan een deurklink in de woonkamer hangen. Da’s ook gezellig.

DSC_0294

Knuffel! Ik heb een zwak voor knuffels, en ik kon deze daarom ook niet laten staan. Dit rendier is ontzettend zacht en hij ziet er zo lief uit!

DSC_0296

Hij is ongeveer 20 cm groot en hij draagt een lief sjaaltje.

DSC_0298

Dit beeldje, van ongeveer 10 cm breed, omvat het kerstverhaal in vier poppetjes. We zien Jozef en Maria en Jezus en ik schat óf één van de Drie Koningen óf gewoon een kerstengeltje. Wij hebben verder geen kerststalletje thuis, dus dan wordt dit ons stalletje. Sjoerd bood aan om er een dingetje van Lego omheen te bouwen, maar daar denk ik nog even over na…

DSC_0302

Deze decoratiesnippers heb ik gekocht als decoratie in twee windlichten die ik pas bij Kwantum heb gekocht. Binnenkort maak ik daar een apart artikel over. Het zijn in elk geval grijze beukensnippers en ik kan hier heel wat creatieve dingen mee doen. Wordt vervolgd dus.

DSC_0305

Een herten-/ rendier mag niet ontbreken met Kerstmis. Ik aasde er al een paar jaar op, maar ik kocht hem steeds niet. Tot nu. Ik vond het nu een goed moment. Het kopje is heel zacht en het gewei is met een soort fluweel laagje bedekt. Hij is ongeveer zo groot als mijn hoofd en ik heb deze gekocht van de cadeaubon die ik met mijn verjaardag had gekregen van mijn broer en zijn vriendin.

DSC_0308

Deze krans zag ik al aan het begin van de winkel liggen en ik kon hem niet laten liggen. Het is een krans van takken die in elkaar zijn gevlochten, en er zitten vier plateautjes op, waar je een stompkaars op kunt zetten. Mus vond de takjes al lekker smaken. Ik heb deze krans gekocht van een cadeaubon die ik een keer van mijn ouders had gekregen. Leuk shoppen zo!

DSC_0301

Last but not least: dit kussen, met een foto van de zus van Mus, heb ik van mijn moeder gekregen. Deze poes is echt een kopie van Mus en daarom kon ik dit kussen ook niet laten liggen. Mijn moeder vond het leuk om ‘m mij cadeau te doen, en da’s natuurlijk altijd leuk. Bedankt mammie!

Dat was ‘m weer. Bedankt voor het lezen/kijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge