DSC_0384

De zomer komt er aan en dus was het tijd voor wat nieuwe items in mijn garderobe. Te beginnen met nieuwe ballerina’s! Ik loop al een aantal jaar met veel plezier op de ballerina’s van Hilfiger Denim en ook voor deze zomer heb ik weer een nieuw paar gekocht. Hilfiger Denim ballerina’s in een denim kleur. Hoe toepasselijk. Ik laat ze vandaag even goed aan je zien.

Mijn eerste paar Hilfiger Denim ballerina’s kocht ik een jaar of twee geleden en wat heb ik daar vaak op gelopen. Ze zijn vederlicht en ze lopen erg lekker. Ook zijn ze best luchtig en dat is wat je wilt met die zomerse temperaturen. Omdat één paar een beetje uitgelopen was (letterlijk en figuurlijk), heb ik die verruild voor een nieuw paar.

DSC_0397

De look van de ballerina’s van Hilfiger Denim

De ballerina’s van Hilfiger Denim zijn altijd wel goed te herkennen. Er zit meestal een strikje of een dingetje op de neus en natuurlijk zie je het logo van Hilfiger erop staan. Dat heeft Tommy Hilfiger volgens mij bij al zijn kledingstukken. Hij loopt er lekker mee te koop 😉

DSC_0376

DSC_0379

Design

De ballerina’s zijn blauw, een denim kleur (“blue graphite”), en hebben een blauw met wit strikje op de neus. Het strikje lijkt op een veter en het staat heel schattig vind ik zo. De randen van de instap zijn omzoomd met een donkerblauw randje.

DSC_0375

DSC_0374

DSC_0398

De binnenkant van de ballerina’s is donkerblauw en ook aan de binnenkant zit een labeltje met de kleuren van het Hilfiger logo. Ik voel het niet als ik de ballerina’s aan heb, dus ik vind het prima.

DSC_0399

Er zitten platte rubberen hakjes onder de ballerina’s en ook de zool is van rubber. Dat loopt lekker zacht en makkelijk.

DSC_0395

DSC_0391

DSC_0388

DSC_0390

Ik vind ze vooral leuk staan met een omgeslagen – of kortere – broek. Staat ook meteen heel zomers zo.

DSC_0385

Prijs en verkoopinformatie

Ja hoor, ik ben er blij mee! Hilfiger Denim is onder andere te koop bij Zalando. Daar heb ik deze ballerina’s gekocht. De ballerina’s in deze reeks (van stof en niet van leer) kosten € 59,95. Je vindt Hilfiger Denim ook bijvoorbeeld bij Omoda, daar heb ik mijn Hilfiger Denim ballerina’s in het verleden gekocht. Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge