DSC_1440

TGIF! Het is vrijdag en bijna weekend. Heb je zin om het weekend gezellig en lekker te beginnen met een fijne borrel of gezellig samenzijn, dan heb ik een tip voor je: maak het nog gezelliger en lekkerder met bruschettakruiden van Oil & Vinegar! 

DSC_1437

Mijn vriend en ik leerden de kruidenmixen van Oil & Vinegar voor het eerst kennen toen wij van vrienden een cadeauverpakking kregen met een busje kruiden, olie en dipstaafjes. De dipstaafjes zijn eigenlijk een soort kleine soepstengeltjes. En wat is het lekker!

DSC_1442

De Bruschetta mixen zijn er in vier soorten: Traditionale, Con Mango, With Olives en Con Formaggio. Mijn vriend en ik kennen inmiddels de Traditionale, da’s met knoflook en tomaat, en de Con Mango, die een beetje zoeter smaakt.

Alle mixen zijn in een potje te koop en je doet gigantisch lang met zo’n potje, want voor een lekkere dip heb je steeds maar twee eetlepels kruiden nodig, vier eetlepels water en twee eetlepels olie.

DSC_1427

Mijn vriend en ik vinden deze Bruschetta mixen erg lekker en we genieten er vaak van op een rustige zondagmiddag bij een film. Aanrader!

DSC_1429

Dit is geen gesponsord artikel. Ik ben gewoon heel enthousiast over deze Bruschetta mixen van Oil & Vinegar, dat ik ze graag met je wilde delen. Als je een winkel van Oil & Vinegar tegenkomt, neem dan zeker even een kijkje. Fijn weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge