IMG_4950

Toen Sjoerd en ik één jaar samen waren, kreeg ik van hem een armband van Pandora. Er zaten toen gelijk al een paar schakels aan, wat natuurlijk veel te gek was. Steeds als er nu iets speciaals gebeurt in ons leven, krijg ik een nieuwe schakel van Pandora van Sjoerd. Ik laat je zien welke schakels ik momenteel allemaal heb!

IMG_2809

De allereerste keer dat ik iets van Pandora kreeg, was toen we één jaar samen waren. We zaten in een restaurant en ineens haalde Sjoerd dit doosjes uit de binnenzak van zijn jas. Verrassing! Er zaten toen gelijk drie schakels aan.

DSC_0099

Inmiddels, een paar jaar later, is mijn armband wat meer gevuld geraakt.

DSC_0100

Ik heb toen we Mus en Mees kregen een schakel met twee poesjes gekocht. Die vond ik zo leuk! Verder zit er een vogeltje aan, die kreeg ik afgelopen zomer toen we samen in Antwerpen waren. Ook weer – symbolisch – voor Mus en Mees. De schakel naast het vogeltje zit vast, die zorgt er zo voor dat niet alle schakels elke keer naar één kant schuiven. Die zat er aan toe ik de armband kreeg.

De vierde schakel van links, die met de glinsterende stukjes, kreeg ik toen we twee jaar samen waren. De schakel daarnaast, met de hartjes, was één van de drie schakels die aan de armband zat toen we één jaar samen waren. Vol liefde hoor!

DSC_0106

Het huisje, de volgende schakel, kreeg ik toen we de sleutel hadden gekregen van ons appartement in Breda. Ze hadden geen schakel van een flatgebouw hihi. Het schakeltje daarnaast kreeg ik ook afgelopen zomer in Antwerpen. Dat viel gelijk met ons driejarig jubileum. De volgende schakel zit ook weer vast.

DSC_0113

DSC_0114

De derde schakel van rechts, de glinsterende, kreeg ik ook afgelopen zomer in Antwerpen. De molen kreeg ik toen we de sleutel kregen van ons huisje in Etten-Leur. Dat is echt zo leuk, want achter ons huis staat een molen, waar we iedere dag even naar kijken. De laatste schakel, het pakje, kreeg ik laatst met mijn verjaardag.

DSC_0118

De poesjes, die Mus en Mees voorstellen, zijn vanaf de achterkant ook heel schattig. Hun staartjes maken samen een hartje.

DSC_0122

DSC_0124

Er is nog ruimte aan mijn Pandora armband, dus bij nieuwe speciale gebeurtenissen gaan we (of Sjoerd) weer op zoek naar symbolische schakels. Bedankt voor het lezen!

1 Comment on Schakels aan mijn Pandora armband

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge