Hoi allemaal, vandaag heb ik weer een video in de aanbieding! Dit keer laat ik je zien wat ik bij Blokker heb gekocht. Mijn aankopen hebben een klein kersttintje, omdat het zo gezellig is. Klik verder voor de foto’s.

DSC_0286

Deze menukaart met standaard kun je beschrijven met krijt. Ideaal voor bij het kerstdiner, dat dit jaar op kerstavond bij ons thuis plaatsvindt. Ik weet nog niet wat ik ga maken hoor, maar ik heb al wel wat ideeën.

DSC_0287

Ik heb één menukaartstandaard gekocht, omdat ik zes (we vieren kerstavond met zijn zessen) wat veel vond. En eentje is ook prima!

DSC_0284

Deze XMAS-hanger is leuk voor aan een deurklink of iets. Hij kostte maar € 1,49, dus die kon ik niet laten liggen.

DSC_0281

Glaasjes voor waxinelichtjes – die had ik nog niet! Ik vond deze echter zo schattig, dat ik ze ook niet kon laten liggen. Dit staat denk ik wel leuk op tafel met het kerstdiner.

DSC_0283

Last en ook least: afwasmiddel. Was in de aanbieding, voor € 1,00 per fles. Ze ruiken volgens de verpakking naar een appelboomgaard (groene fles) en een citrustuin (oranje fles), en ik moet zeggen dat de geuren me daar inderdaad aan doen denken.

Dat was ‘m weer, ik heb niet veel gekocht bij Blokker, maar dat komt eigenlijk omdat ik al genoeg (kerst)spulletjes heb. Bedankt voor het kijken/lezen en een fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge