Cadeautip: Q&A a Day1

Als klein meisje heb je geheimen. Ik had ze vroeger ook. Ik schreef ze vol passie op in mijn Spice-Girls dagboek, die vakkundig met een hangslotje werd afgesloten. De sleutel verstopte ik in mijn rode plastic kluisje – met cijferslot – tussen mijn snoepjes. Zo kon niemand mijn dagboek openen.

Wanneer je ouder wordt, heb je (waarschijnlijk) minder geheimen en minder tijd om al je gedachtenspinsels op te schrijven. Ik wel in ieder geval. Maar toch is het leuk om ergens op te schrijven hoe je nu ergens over denkt of hoe je je ergens bij voelt. En dat kan! In dit Q&A a Day-boekje.

“Do you ever stop to wonder how you got where you are? The Q&A a Day Journal shows you what was going through your head each day—for five years of your life.”

Dit geweldig leuke boekje kwam ik een tijdje geleden tegen op het blog van Miss Lipgloss. Gelijk nadat ik er over las, moest ik het hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Score!

De titel van het boekje zegt het al: iedere dag beantwoord je een vraag. Je begint bij 1 januari en eindigt op 31 december. En dit doe je vijf jaar lang. De vragen variëren van wat je die dag draagt, tot wie jouw voorbeeld is of waarover je twijfelt.

Cadeautip: Q&A a Day2

Sommige vragen zijn best lastig om te beantwoorden, maar toch is het leuk om iets in te vullen, omdat je volgend jaar precies dezelfde vragen gaat beantwoorden. En dan is het erg leuk om terug te zien wat je het jaar daarvoor hebt ingevuld!

Cadeautip: Q&A a Day3

Het Q&A a Day-boekje is niet groot; het is zo’n 10 x 15 cm en 3 cm dik. De bladzijden zijn heel sjiek ingetekend en voorzien van een gouden randje. Dit zie je goed als je het boekje van de zijkant bekijkt. Het boekje heeft hierdoor een groot hebben!-gehalte.

Cadeautip: Q&A a Day3

Ik schrijf graag in dit boekje. Het is soms lastig om dit iedere dag vol te houden, maar als je hem op een plaats bewaart waar je hem goed ziet en makkelijk kunt pakken, dan is het een kleine moeite om even snel de vraag van die dag te beantwoorden.

Hoewel het boekje niet nieuw is (de laatste druk is van november 2013), vond ik het toch leuk om er over te schrijven. Het is een echt hebbedingetje en ook erg leuk om aan iemand cadeau te doen.

Het Q&A a Day-boekje is onder andere te koop bij bol.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge