Catrice Honey Blossom review

Catrice heeft momenteel weer een limited edition in de schappen liggen: de Kaviar Gauche collectie. De lijn bestaat uit een oogschaduwpalette, nagellak, lipgloss en powder pearls. Als liefhebber van nagellak moest ik natuurlijk een lakje uit deze collectie hebben! Ik koos voor C02, Honey Blossom, een zachtroze kleur. Kijk je mee naar mijn review met swatches?

Catrice Honey Blossom 2

Over Kaviar Gauche

De Kaviar Gauche limited edition is sinds een paar dagen verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat. De lijn ziet er uit om door een ringetje te halen, de kleuren zijn erg chique, modern en draagbaar. De verpakkingen zijn afgewerkt met wit en goud. Ik las op een aantal beautyblogs dat de oogschaduw uit het palette wat tegenvalt, en aangezien ik toch nooit oogschaduw draag vond ik het geen probleem om het palette niet te kopen. In plaats daarvan kocht ik een prachtige nagellak uit de collectie. Honey Blossom is een zachtroze kleur met een toefje goud. Ideaal voor een perfecte manicure.

Catrice Honey Blossom LE

Het flesje, dat is afgewerkt met een gouden dop en gouden graphics, bevat 10 ml nagellak. Dit is de normale hoeveelheid voor nagellak van Catrice.

Catrice Honey Blossom kwastje

Het kwastje is lekker breed. Hierdoor kan ik in één beweging een hele nagel lakken. Dat werkt lekker snel en zo voorkom ik dat ik ga morsen of teveel uitschiet.

Catrice Honey Blossom kwastje 02

Catrice Honey Blossom swatch 01

Swatches

Dan verder naar de swatches! Ik heb twee laagjes van de nagellak gebruikt om een mooi effect te krijgen. De nagellak droogt loeisnel en mooi op. Wel valt het effect mij ietsjes tegen: ik had verwacht er meer van te zien.

Catrice Honey Blossom swatch 02

Catrice Honey Blossom swatch 03

Nu is het niet meer dan een nette manicure. Ook prima, dat is mijn favoriete look.

Catrice Honey Blossom swatch 04

Catrice Honey Blossom 01

Prijs en verkoopinformatie

Deze collectie wordt onder andere verkocht bij Kruidvat. De nagellak kost € 2,99 en is verkrijgbaar in vier kleuren. Aangezien dit een limited edition betreft, zal de collectie niet heel lang te koop zijn. Als je ook wilt genieten van een product uit deze collectie, zou ik zeker snel even bij Kruidvat gaan kijken.

3 Comments on Catrice Kaviar Gauche C02 Honey Blossom LE

    • Hoi Jorina, het is een limited edition en daardoor tijdelijk verkrijgbaar. Ik ben bang dat het overal uitverkocht is nu. Misschien vind je inderdaad online nog iets!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge