7Juli

Bij Dagmar zag ik een leuke tag voorbij komen over zomer, zon en ijsjes en zo’n tag kan ik natuurlijk niet overslaan. Kijk je mee naar mijn zonnige antwoorden?

1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Doe mij maar een horentje met twee bolletjes: citroen en aardbei. Jammie!

DSC_0390

2. Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
Jurkjes en ballerina’s. Een sandaal met sleehak en teenslippers zijn ook vrij onmisbaar. Die zijn lekker luchtig aan de voetjes!

3. Wat is je favoriete zomerse drankje?
IJsthee! Perzik of Citroen ijsthee van Jumbo (één pak kost 55 cent!) vind ik de lekkerste.

4. Wat is je lievelingsactiviteit ‘s zomers?
Lekker buiten zijn, in de tuin of op een terras. Hardlopen vind ik in de zomer ook een stuk aangenamer.

5. Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
Eigenlijk hetzelfde als de rest van het jaar: dagcrème, foundation (wel minder dan normaal en soms laat ik de foundation helemaal weg), concealer, eyeliner, mascara en tot slot wat blush op de wangen. En ik werk ook altijd netjes mijn wenkbrauwen bij.

6. Wat is je favoriete zomerse liedje?
Salsa Tequila blijft een leuke en ik vind I Know You Want Me van Pitbull ook wel een echte zomerhit!

7. Welk zomerse gerecht eet je het liefst?
Salades, die zijn lekker snel klaar en lekker licht. Ik heb nooit zoveel trek als het zo warm is, dus een salade is dan ideaal.

DSC_1321

8. Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
Nagels lakken in zomerse kleurtjes, dat doe ik namelijk ook zelf, hihi.

9. Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?
Ik wissel altijd af met drie luchtjes: The One van Dolce & Gabbana, Reveal van Calvin Klein en Lady Million van Paco Rabanne. Die draag ik heel het jaar door, net zo goed in de zomer als in de winter.

DSC_0329

10. Welke plannen heb je voor de zomer?
Sjoerd en ik zijn twee weken vrij en we hebben sowieso al een tripje naar Volendam op de planning staan. Het lijkt me enig om dan ook in klederdracht op de foto te gaan, en verder is en blijft Volendam een leuk dorp. Of we verder nog op vakantie gaan, weten we nu nog niet. Ik spaar liever geld voor onze trouwdag 🙂

3 Comments on I Love Summer Tag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge