DSC_0549

Schoenen heb ik nooit genoeg. Ik kocht pasgeleden nieuwe ballerina’s bij Omoda. Klaar voor de zomer! Ik laat ze vandaag aan je zien, kijk je mee?

Zomerse ballerina’s voor naar mijn werk

Ik was op zoek naar nette en zomerse ballerina’s die ik ook naar mijn werk kan dragen. Natuurlijk zijn mijn Hilfiger Denim ballerina’s goed, maar ik wissel graag af. Ook een beetje omdat met een warme dag mijn voeten wat dikker worden en de ballerina’s van Tommy Hilfiger dan niet zo heel erg lekker zitten. Ik vond in elk geval een mooi paar.

DSC_0557

Mijn roze ballerina’s van suède

Volgens Omoda zijn de ballerina’s roze, maar ik vind ze niet echt roze. Op de website staat dat ze roze nude zijn, maar ze zijn meer nude dan roze. De binnenkant van de schoen is van leer, de buitenkant van suède en de zool is van rubber met een fijn profiel. Er zit een klein hakje onder.

Maat en prijs

Ik kocht deze Omoda ballerina’s via de website van Omoda. Ik bestelde twee maten en maat 41, mijn normale schoenmaat, zat goed. Gelukkig maar, want tijdens het passen ging een wondje op mijn hiel open waardoor er bloed aan het schoentje kwam (oeps). Gelukkig kreeg ik dat er af en gelukkig waren de schoenen goed. Eind goed, al goed. Dit paar kostte trouwens € 69,00 en dat is de prijs in de sale. Eerst kostten ze € 79,95.

DSC_0550

Hoe zitten ze?

Ik vind deze ballerina’s erg leuk en ze lopen erg lekker. Ik heb ze vooraf goed ingespoten en ik doe er erg voorzichtig mee. Toch valt het me tegen hoe verweerd de schoenen er na een paar keer dragen al uit zien. Ik heb ze denk ik pas vijf keer gedragen. Je ziet bij mijn linkervoet een knik in de neus zitten van het lopen en dat vind ik zonde! Maar misschien ligt dat aan de suède bekleding van de ballerina’s.

DSC_0553

DSC_0555

Ondanks dat ik de vouwen een beetje zonde vind, lopen ze wel als fluweel. Ik kan er kilometers op lopen.

DSC_0562

Jeans of jurkje

Ik heb ze voor de foto even aangetrokken onder mijn jurkje met legging. De ballerina’s kunnen ook goed onder een spijkerbroek of onder een jurkje met blote benen.

DSC_0563

DSC_0565

DSC_0570

Leuk detail: glitters op de achterkant

De achterkant van de ballerina’s is afgewerkt met een glitterstofje. Dit ziet er wel fancy uit! Toch zie je ook hier weer dat ik ze gedragen heb: er zitten afdrukken van het autorijden op het hakje.

DSC_0571

Conclusie

Al met al vind ik deze ballerina’s er leuk uit zien en ze lopen heel lekker, maar ik vind ze het geld (€ 69,00 in de sale!) niet waard. Jammer! Ik zal ze wel met plezier dragen deze zomer, maar zo’n soortgelijk paar zal ik, bij Omoda althans, niet meer kopen. Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge