Shoplog Kruidvat Blokker

Afgelopen week heb ik weer eens lekker geshopt. Ik had daar echt zin in en ik heb een heleboel leuke spulletjes gekocht. Vandaag laat ik je zien wat voor lekkere items ik heb gekocht bij Blokker en Kruidvat. Kijk je mee?

Geld moet rollen, anders hadden ze het wel vierkant gemaakt. Zo. Die zit. Maar het valt reuze mee hoor, wat ik heb gekocht. Niet dat ik alles nodig had, maar je kan het maar in huis hebben. Daar gaan we!

Shoplog Kruidvat Blokker 02

Zoals je ziet varieert het van make-up tot zeep tot een Minion tot toiletblok!

Mascara Max Factor

Gekocht bij Kruidvat

Bij Kruidvat was vorige week de mascara van Max Factor in de aanbieding. Toevallig zijn mijn twee favoriete mascara’s bijna op en dus kocht ik twee nieuwe! Ik gebruik iedere dag de Masterpiece en de Clump Defy-mascara.

Handzeep Dettol 01

Zeep! O, wat vind ik de zeep van Dettol lekker. Ik vind trouwens alle producten van Dettol lekker, dus handzeep kon ik niet laten staan. Ook deze zeep was in de aanbieding bij Kruidvat, vandaar twee stuks! Ik kocht zeep met “katoenmelk en kamille” en…

Handzeep Dettol 02

En Dettol handzeep met “abrikozen zachtheid”. Als we daar geen schone en zachte handjes van krijgen!

Nagellak Catrice Honey Blossom

Nagellak! Catrice had weer eens een limited edition bij Kruidvat in de schappen liggen – Kaviar Gauche – en ik als nagellak addict moest natuurlijk weer een flesje hebben! Ik schreef er eerder een review over. Deze nagellak, Honey Blossom, is ideaal voor een nette manicure.

Gezichtspoeder Essence

Mijn favoriete gezichtspoeder van Essence was er alweer bijna doorheen. Tijd voor een nieuwe dus. Ik verslijt deze doosjes bij het leven! Maar het is dan ook hele fijne poeder.

Toiletblok Ambi Pur

Gekocht bij Blokker

Bij Blokker was Ambi Pur in de aanbieding. Ik ben zelf heel erg fan van bepaalde geurstokjes van Ambi Pur, maar die had Blokker niet. Dan maar toiletblok! Ook hier was het 1 + 1 en nu hebben we meteen 6 toiletblokken. Kunnen we lekker mee vooruit. De roze blokjes ruiken naar bloemen en de groene blokjes hebben een hele frisse geur.

Shampoo Despicable Me

En dan natuurlijk het allerleukste item uit deze shoplog: 2-in-1 shampoo en conditioner van Despicable Me. Dit was een grapje van Sjoerd voor vaderdag. Super leuk!

Shoplog Kruidvat Blokker 03

Shoplog Kruidvat Blokker 02

Wat een fijne spulletjes weer, ik ben er blij mee. Bedankt voor het lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge