Ketting uil WE detail

Hoi! Leuk dat je er weer bent. Wat ik met uilen heb, weet ik niet, maar ik vind dat zulke leuke dieren! En dan voornamelijk op sieraden. Ik heb een aantal kettingen met een uil er aan en deze nieuwe ketting heb ik pasgeleden aan mijn collectie toegevoegd! Ik ga deze ketting vandaag beter aan je laten zien.

Liefde voor kettingen

Sowieso heb ik een liefde voor kettingen. Lang, kort, met een hanger eraan of gewoon simpel. Deze uilenketting vind ik helemaal een plaatje. En waar je hem kocht raad je nooit: bij WE 😉

Ketting uil WE 01

Steentjes

Het uiltje aan deze ketting is bezet met (plak)steentjes op zijn lijfje en als oogjes. Het uiltje zelf en de ketting zijn koperkleurig en dat is weer eens iets anders dan zilver!

Ketting uil WE om

Zo’n lange ketting past overal wel bij. Hoewel ik op de foto een shirtje aan heb met een print erop – waardoor de outfit eigenlijk al af is – maakt de uilenketting het net even wat leuker. Kan overal bij dus! En ik vind het leuk dat het uiltje zo schittert in de zon.

Ketting uil WE om totaalplaatje

Prijs en verkoopinformatie

Het totaalplaatje. Ik kocht deze ketting in de sale bij WE voor een paar euro. Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge