IMG_5497

Hoera, wat is het lekker weer! Hoewel het iets aan de hete kant is, geniet ik er volop van. Lekker buiten eten, zonnen en relaxen. Ga jij nog naar het strand of gezellig een dagje terrassen? Kijk dan even verder, want ik heb hele leuke zomerse kleding en accessoires voor je uitgezocht.

Op zulke warme dagen ben ik blij dat ik een vrouw ben. Ik trek dan namelijk het liefst een jurkje aan en leuke ballerina’s of sandalen met een sleehak en gaan met die banaan. SevenBien, een webshop voor hele leuke en goedkope dameskleding en goedkope badmode, verkoopt alleen maar van dat soort zomerse items. Leuk!

Beachwear

Dagje strand

Ik ga zelf eigenlijk veel te weinig naar het strand. En dat terwijl het strand (oké, een meertje met zand) hier maar vijf minuten vandaan is. Wat ik naar het strand zou dragen weet ik in ieder geval wel: beachwear – een bikini of badpak – een luchtig tuniekje en een paar leuke slippertjes. O, en vergeet de strohoed niet! Het liefste loop ik trouwens zonder slippers op het strand: dan schuurt het zand niet zo en de voetjes worden meteen gescrubd. Ideaal!

Terras

Zonnige middag op het terras

Bij een middagje terrassen horen een zonnebril, een leuk tasje en een leuk jurkje. Vanachter je zonnebril kun je zo leuk naar mensen spieken en in je tasje bewaar je een flesje zonnebrandcrème. Vergeet trouwens niet om genoeg te drinken: bestel genoeg drankjes om lekker gehydrateerd te blijven. Maar dat komt vast goed op het terras!

Diner

Uit eten op de boulevard

Na een dagje strand of terras gaat je maagje vast knorren. Lekker uit eten gaan op de boulevard of bij een gezellige tent in het centrum maakt voor mij een dagje relaxen helemaal compleet. Gezellig thuis of bij vrienden barbecueën kan natuurlijk ook. Een mooie clutch, lekkere maxi dress en opvallende ketting maken de avond af. Ik vind het leuk om zo lang mogelijk buiten te verblijven op zo’n zomerse dag, om ook nog iets mee te pikken van de ondergaande zon. Want da’s lekker romantisch.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze ontzettend leuke zomerse items. Wat is jouw favoriete item voor een zomers dagje uit? Fijne dag!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met SevenBien.

Bron productfoto’s: SevenBien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge