Oil & Vinegar shoplog

Hoi! Vriendinnetje Annelies heeft Sjoerd en mij geleerd hoe heerlijk de bruschettakruiden van Oil & Vinegar zijn. Kruiden die je aanmaakt met water en olie en een heerlijke dipsaus is geboren! Onze favoriete smaken zijn die met tomaat en met mango. Om de mixen een beetje feestelijk te kunnen presenteren, kocht ik twee blauwe dipschaaltjes bij Oil & Vinegar. Kijk je mee?

Gezellig borrelen met bruschettakruiden

Ik schreef al eerder over de hele lekkere bruschettakruiden van Oil & Vinegar. Je hebt verschillende smaken, maar die met tomaat en mango zijn wel echt de favoriete smaken van Sjoerd en mij. Leuk detail: omdat er zoveel knoflook in zit, heb je er de volgende dag ook nog plezier van, haha. Grapje natuurlijk. Omdat onze kruiden op waren, togen Sjoerd en ik naar Oil & Vinegar. En daar zag ik twee hele leuke blauwe schaaltjes. Die moest ik hebben! Want blauwe schaaltjes: die had ik nog niet.

Oil & Vinegar tasje

Oil & Vinegar schaaltjes 2

Mezze en Azora

De schaaltjes, beide blauw en rond, passen erg goed bij feestelijke kruidendips, al zeg ik het zelf. Ze doen een beetje Grieks aan en dat past ook meteen bij het zomerse weer van nu! Het kleinere schaaltje is uit de Mezze collectie van Oil & Vinegar en het grotere schaaltje is uit de Azora collectie.

Oil & Vinegar bruschetta

Favoriete mixen

Onze favoriete kruiden: Originale met Italiaanse kruiden en de Con Mango met, je raadt het al: mango. Om de dip aan te maken, neem je twee eetlepels kruiden en hier voeg je vier eetlepels lauwwarm water aan toe. Even roeren en dan laten staan. Na een paar minuutjes voeg je twee eetlepels olie toe (speciale kruidenolie of, zoals ik doe, zonnebloemolie) en klaar is je dip! En met deze twee gloednieuwe potjes kunnen we weer een hele tijd vooruit.

Oil & Vinegar schaaltje klein

Patroontjes

De schaaltjes zijn 9 en 11 centimeter in doorsnede. Het ene schaaltje is wit met blauw en het andere schaaltje is voornamelijk blauw met blauw, hihi. Ik vind beide patroontjes ook erg mooi. Het linker schaaltje is mooi rustig en licht en het rechter schaaltje is sierlijk en feestelijk. Eigenlijk jammer dat je er dipsaus overheen gooit 😉

Oil & Vinegar schaaltje groot

Oil & Vinegar schaaltjes onderkant

Het linker schaaltje, Azora (de grotere variant) is van Bowls & Dishes. Het rechter schaaltje, Mezze (de kleinere variant) is speciaal gemaakt voor Oil & Vinegar. Beide schaaltjes zijn trouwens vaatwasser bestendig, dat heb ik speciaal gevraagd in de winkel. Het zou zonde zijn als de patroontjes er worden afgewassen door de zoute vaatwastabletten!

Oil & Vinegar schaaltjes

Prijs en verkoopinformatie

Het Mezze schaaltje van Oil & Vinegar (9 cm) kost € 3,95 en het Azora schaaltje van Bowls & Dishes (11 cm) kost € 5,95. Beide schaaltjes heb ik gekocht bij Oil & Vinegar in Breda. Bedankt voor het lezen en tot vrijdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge