DSC_0512

In de Food Confessions Tag die laatst de ronde deed in blogland gaat het over stiekeme of gekke eetgewoontes. Ik bedacht me dat ik op beautygebied ook wel een paar dingen te vertellen heb. Lees je verder voor mijn acht beauty confessions?

♥ Vroeger haalde ik mijn make-up niet elke avond af (ik was ongeveer 15 en ik gebruikte alleen mascara), want ik vond het mooi dat het de volgende dag een beetje was uitgelopen onder mijn ogen als een soort eyeliner.

DSC_0153

♥ Ik beet vroeger nagels omdat mijn nicht dat ook deed en daardoor vond ik nagelbijten super stoer. Gelukkig was dat maar kort. Nu ben ik heel zuinig en trots op mijn nagels.

♥ In groep 8 van de basisschool droeg ik eens een witte broek met een onderbroek eronder. Ik werd toen uitgelachen omdat je mijn onderbroek zag. Ik zal het nooit vergeten. Maar moet je dan al per se in een string lopen als je 12 bent? Ik vond en vind van niet.

DSC_1409

♥ Ik gebruik pas sinds een jaar poeder over mijn foundation. Eerder dacht ik altijd dat mijn poriën verstopt zouden raken van al die make-up. Maar dat is helemaal niet zo. Is ook wel een kwestie van je gezicht goed reinigen hè.

♥ Sjoerd mocht aan het begin van onze verkering liever niet aan mijn haar komen. Stel je voor dat er een plukje verkeerd zou gaan zitten. Wijsheid komt met de jaren: tegenwoordig maakt me dat gelukkig niet meer uit. Mijn haar blijft heus goed zitten.

♥ Voor ik Sjoerd kende, lakte ik af en toe mijn teennagels (vooral in de zomer). Sinds ik Sjoerd ken, lak ik mijn teentjes altijd. Ook in de winter. Ik voel me daar mooier en beter bij. Sjoerd haalt de beste versie van mij naar boven, hihi.

♥ Ik heb ongeveer vier jaar lang een kapotte lip gehad. Ik peuterde namelijk altijd aan mijn lip als ik mij bijvoorbeeld verveelde. Labello smeren hielp niet, want dat blijft niet de hele dag zitten en dus kreeg ik weer velletjes die los moesten! Afgelopen zomer ging ineens de knop om en sindsdien heb ik die tic afgeleerd. Mijn lip is weer heel! Dat staat ook gelijk beter en minder koortslip-esque.

DSC_1212

♥ Ik heb nog nooit mijn haar laten verven. Ik heb ooit high lights gehad (drie blonde strepen rechts en drie links), maar die heb ik laten uitgroeien en verder niks. Ik vind mijn eigen haarkleur (koperblond) heel mooi en in de zomer wordt mijn haar vanzelf lichter door de zon. Super makkelijk en er komt geen kapper of uitgroei aan te pas!

Bedankt voor het lezen en alvast een fijn weekend!

2 Comments on 8x Beauty confessions

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge