IMG_9772

Hoi, spuit elf hier! Al een paar weken gaat in blogland de 10 Food Confessions Tag in de rondte die begon bij Leonie. Wat is het eigenlijk leuk om iets te lezen over de (geheime) eetgewoontes van iemand! Ik heb deze leuke tag zelf ook ingevuld. Kijk je mee?

1. Ik houuuuuu van kaas. Zonder kaas ben ik niets. Ik eet iedere dag kaas en ik geniet daar echt van. Sjoerd houdt jammer genoeg helemaal niet van kaas, dus verder dan kaas op brood kom ik niet. ‘s Avonds eten wij nooit iets met kaas, speciaal voor Sjoerd.

2. Ik kan heel goed eten koken zonder tussendoor te snacken. Soms pak ik een chipje – als ik echt mega veel trek heb – maar verder eet ik alleen wat ik kook.

DSC_1382

3. Ik drink geen alcohol. Ik vind het gewoon niet lekker. Ik probeer het wel eens, maar ik vind het niks. Ik ben daarom nog nooit dronken geweest en ik weet ook niet hoe een kater voelt. Het andere voordeel is dat mijn vriend altijd een BOB heeft. Wat ik dan wel drink? Momenteel thee of cassis.

4. Elke zondag ontbijten mijn vriend en ik met grapefruit, broodjes uit de oven en lekker vers beleg. Een Lazy Sunday zeg maar!

5. Sjoerd en ik eten bijna altijd aan tafel. Op de bank eten is zo onhandig en ook zo ongezellig. Ik vind het juist gezellig om aan tafel de dag door te nemen of gewoon wat te kletsen. Wel met de radio zachtjes op de achtergrond. Dat mag dan weer wel.

DSC_0165

6. Ik denk best vaak aan eten. Helemaal als ik me verveel. Ik zou ook altijd kunnen eten. Naar mijn werk neem ik daarom alleen mee wat ik nodig heb en verder niets. Als ik een boterham extra of snoep mee zou nemen dan gaat het op!

7. Vrijdag is bij ons frietdag! We eten dan ‘s avonds friet. Al toen ik bij mijn ouders woonde was dat zo en ik heb dat lekker overgenomen. Lekker hoor: het weekend inluiden met een vette hap. Meestal hou ik het alleen bij friet met mayonaise; heel soms doe ik er ook nog een frikandel speciaal bij.

8. Sjoerd en ik ontbijten altijd samen. We dekken de tafel en smeren samen een boterhammetje. Sommige mensen vinden dat raar, maar moet het dan allemaal zo gehaast? Ik vind van niet. Daarom ontbijten wij gezellig samen.

9. Ik gebruik geen boter op brood; alleen als ik hagelslag neem. Zonder boter blijft hagelslag niet echt plakken hehe.

10. Ik word helemaal zenuwachtig als iemand eten morst op tafel of op een placemat. Natuurlijk maak je dat zo weer schoon, maar morsen aan tafel is voor mij regelrechte horror.

Heb jij jouw eetgewoontes al gedeeld? Ik ben benieuwd. Ik heb trouwens eerder een tag over eten ingevuld. Heb je die al gelezen? Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge