DSC_0302

Hoi! Ik draag graag een ketting. Omdat het een normaal shirt of jurkje net wat opfleurt. Niks nieuws onder de zon. Ik ben tegenwoordig fan van de kortere exemplaren, die net boven de hals van een shirtje of jurkje vallen. Ik heb weer een leuk exemplaar van WE. Kijk je mee naar mijn nieuwe ketting?

De ketting

Ik vind het een hele leuke ketting, maar stiekem weet ik niet eens wat nu aan zit hihi. Zijn het nu blaadjes of veertjes? Ik weet het niet. Ik draag hem in elk geval wel vaak, omdat hij hoe dan ook erg leuk is. Ik wissel trouwens ook graag af met mijn roze bloemetjesketting van WE.

DSC_0307

Ik kan naar de ketting blijven kijken, al is het maar om te ontcijferen wat er nu eigenlijk aan hangt. Veertjes of blaadjes? In ieder geval is de ketting zilverkleurig (hij is niet van echt zilver) en hij valt mooi rond om mijn hals.

DSC_0304

Ik heb de ketting nu op het eerste gaatje zitten (of hoe noem je dat?), maar ik kan hem ook langer maken. Ik vind ‘m zo alleen precies goed.

DSC_0310

DSC_0321

DSC_0303

Happy! Ik koop mijn kettingen meestal bij WE. Gewoon, omdat ze leuk zijn en van goede kwaliteit. Tot de volgende keer!

3 Comments on Outfitinspiratie: ketting WE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge