DSC_0903

Ik had met mijzelf afgesproken dat ik even geen make-up, sieraden of dat soort dingen zou kopen. Maar ja, dan loop je bij WE naar binnen en dan kom je toch zulke mooie sieraden tegen! Ik kon mijzelf niet inhouden en ik heb wat oorbellen en een mooie ketting gekocht. Kijk je mee?

Oké, ik ben dol op bling en ik wilde graag nog zo’n grote ketting die je boven een mooi shirtje kan dragen. Nou, die vond ik bij WE!

DSC_0935

Ik kocht een ketting met veel bling en roze bloemen, een set oorbellen met witte, grijze en zwarte kraaltjes en nog een set oorbellen met roze oorbellen en oorbellen in de vorm van de bloemen uit de ketting.

DSC_0906

DSC_0903

DSC_0909

De witte, grijze en zwarte oorbellen. Ze zijn rond, vrij groot en goed zichtbaar. Ze zijn niet zwaar, ik voel ze niet zitten. Ik vind ze mooi; ze passen overal bij.

DSC_0915

DSC_0917

DSC_0921

De bling- en bloemenoorbellen. De laatste oorbellen, met de bloemen, horen uiteraard bij de ketting. De ketting zal ik eerst even laten zien.

DSC_0919

De ketting. Dit model vind ik ideaal en zo mooi! Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n ketting – zo eentje die net boven je shirtje komt, maar wel groot en opvallend is. Ik vind deze roze prachtig en hij staat mooi bij het shirtje wat ik op de foto draag.

DSC_0930

De ketting in combinatie met de oorbellen. Mooi hè?

DSC_0936

De oorbellen kosten per setje van drie € 7.95 per stuk.

DSC_0938

De ketting kost € 20,00.

Alle sieraden zijn te koop bij WE. Let op: dit is geen echt goud of zilver (kan ook niet voor die prijs natuurlijk), dus let wel op of je hier tegen kan.

3 Comments on New in: sieraden van WE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge