DSC_09251

Joepie, met dit artikel is blogpost 100 een feit! Ik ben nu een paar maandjes bezig en ik vind het bloggen nog steeds erg leuk.

Ik begon Volg Suzanne met het idee om te bloggen over alles wat ik leuk vind. Ik vind voornamelijk make-up, mode en koken erg leuk en ik begon eigenlijk met het schrijven over producten die te maken hebben met beauty of wonen. Ik merk dat ik het de laatste tijd ook leuk vind om echt persoonlijke dingen te delen. Hoe ik ergens over denk, wat ik doe, of gewoon iets wat ik kwijt moet. En dat is leuk!

Maar ik kan nog niet zeggen dat ik één bepaald onderwerp het leukste vind om over te schrijven. Het leukste vind ik om met mijn lezers te delen wat ik allemaal uitspook. En dat is nogal wat, dus de onderwerpen op mijn blog zijn nogal breed. Maar dat wordt volgens mij gewaardeerd, want mijn bezoekersaantallen gaan nog steeds omhoog. Ik vind het zo leuk om iedere dag de statistieken van mijn blog te bekijken, om te zien hoeveel bezoekers ik heb en welke artikelen populair zijn. Daar leer ik weer van en daardoor kan ik mijn blog naar een hoger niveau tillen. Samen met jou!

Met dit bericht, wil ik jou – mijn lezer – bedanken voor het lezen van mijn artikelen en ik hoop dat je morgen weer komt kijken! Fijne dag en ik hoop je nog lang terug te zien. Op naar artikel nummer 1000!

4 Comments on Mijlpaal: blogpost 100!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge