Shoplog WE Open32 header

Hoi! Ik heb vandaag weer een shoplog voor je. Dit keer met zomerse jurkjes, een nieuwe broek en een leuk chique shirtje. Ik kocht deze items bij WE (hoe kan het ook anders) en bij Open32. Kijk mee naar mijn kledingstukken en aan-foto’s!

DSC_0624

Maxi dress WE

De jurk die ik het allerleukste vind, is deze jurk van WE. Het is een maxi dress, een jurk die extra lang is. Hij is wit met zwarte, horizontale strepen, en hij wordt bij mijn taille gebroken door een zwarte band. De achterkant is deels open, maar dat zie je zo!

Maxidress WE

Maxidress WE aan 01

Maxidress WE aan 02

Aan beide zijkanten zit een split tot aan mijn knie. Hierdoor is de jurk lekker luchtig en vooral onder het wandelen, wanneer de voorkant en achterkant lekker mee zwieren 🙂

Maxidress WE achterkant

De achterkant van de hals loopt uit in een V. Lekker zomers, maar hierdoor niet echt geschikt voor mijn werk. Ik draag deze jurk wel naar mijn werk, maar dan met een spijkerjasje er overheen. Dan kan hij prima! Deze jurk kocht ik bij WE.

Jurkje WE 01

Strepenjurkje WE

De volgende jurk is er ook eentje met strepen, maar dan met schuine strepen. In de taille zit ook weer een band om de jurk een beetje te breken, en juist daar zitten de strepen in de andere richting. Zo op de foto lijkt het bijna of de jurk beweegt, door al die schuine strepen. Hihi. De hals loopt in een (beschaafde) V uit en de jurk komt tot aan mijn knieën.

Jurkje WE 02

Jurkje WE aan 01

Deze jurk is ook lekker luchtig voor met die warme zomerdagen! Ik kocht deze jurk ook bij WE.

Jurkje WE aan 02

Roze jeans WE

Roze broek WE

Dan mijn nieuwe broek: een roze! Ik ben ook heel blij met deze broek, omdat ik ‘m gelijk paste! Meestal zijn broeken te lang of te wijd, maar deze zat in één keer goed. Score!

Roze jeans WE aan 02

Natuurlijk is het een echte zomerbroek, zo met dat roze kleurtje. Happy!

Roze jeans WE aan 01

Meest moest zich er ook weer even mee bemoeien, zoals gewoonlijk. De roze broek is van WE.

Shirtje Vero Moda zalm

Zalmroze shirtje met strik Open32/Vero Moda

Het laatste item uit deze shoplog is een leuk roze shirtje van Vero Moda, gekocht bij Open32. Dit zalmroze shirtje heeft losse mouwen, een ronde hals en een strik aan de hals. De onderkant is voorzien van elastiek, waardoor hij leuk speels op mijn taille valt. Van boven naar beneden loopt een sierlijke baan, afgewerkt met speelse bolletjes.

Shirtje Vero Moda zalm 02

Shirtje Vero Moda aan 01

Shirtje Vero Moda aan 02

Dit shirtje van Vero Moda vind ik heel mooi en ook meteen heel netjes voor naar mijn werk. Er moet wel iets van een hemdje onder, omdat hij anders doorschijnt, dus dit shirtje is fijn geschikt voor de wat frissere dagen.

De ballerina’s die ik op de foto’s draag zijn van Hilfiger Denim en van Omoda. Fijne dag!

2 Comments on Shoplog: zomerjurkjes, broek en shirtje We & Open32

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge