DSC_0958

Hoi! Afgelopen Oud en Nieuw was voor ons onvergetelijk. Sjoerd deed me namelijk een aanzoek, hij vroeg me of ik met hem wilde trouwen! 

Trouwen!

Ja, we gaan trouwen! Hoera! Sjoerd deed zijn aanzoek terwijl we thuis op ons balkon naar het vuurwerk stonden te kijken. Dat was erg romantisch! Ik moest meteen huilen, ik had het totaal niet zien aankomen, en natuurlijk zei ik JA! Sjoerd toverde een hele mooie ring tevoorschijn, die hij in zijn eentje met zorg had uitgezocht. Zo lief en leuk!

Vanaf nu zijn Sjoerd en ik dus verloofd, hij is mijn aanstaande man en ik zijn aanstaande vrouw. Dat klinkt heel speciaal en ook heel volwassen. Ik ben heel blij dat ik straks met Sjoerd ga trouwen en dat we dan echt officieel bij elkaar horen.

Nu mag ik meteen ongegeneerd in trouwboeken gaan kijken, trouwlocaties zoeken en inspiratie op doen op allerlei trouwwebsites. Want dat mag als je verloofd bent!

Sjoerd en ik weten nog niet wanneer we gaan trouwen, een datum moeten we nog prikken. Ik zou wel het liefste in de zomer trouwen, maar dat kan net zo goed de zomer van 2016 worden. We gaan in ieder geval trouwen, en we genieten nu eerst vooral van het feit dat we verloofd zijn. Jippie!

2 Comments on Wij gaan trouwen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge