DSC_0641

Hey! Het lijkt me leuk om af en toe wat te gaan posten over mannendingen. Bijvoorbeeld geuren of verzorgingsproducten. Want daar lees ik nog niet zo vaak artikelen over op beautyblogs. Vandaag begin ik gelijk met een mannenartikel: ik heb een Energy shower gel van Nivea voor je in de aanbieding. Sjoerd hielp mij met de review!

Terug van weggeweest

Ik was trouwens een paar dagen stil op mijn blog. Dat kwam onder andere omdat Sjoerd jarig was en we hadden het druk met de voorbereiding, want we gingen zelf de taarten bakken voor zijn feestje. Het werden drie appeltaarten en we zijn tot ‘s avonds aan het bakken geweest. De taarten waren gelukkig erg goed gelukt, dus het was ‘t waard. En vanaf nu ben ik weer terug met verse artikelen!

DSC_0643

Nivea Men Energy Shower Gel: Sjoerd heeft getest

Sjoerd houdt net als ik van de producten van Nivea. Toen we besloten een douchegel van Nivea te gaan testen, wilde Sjoerd mij daar natuurlijk graag bij helpen. Hij is de doelgroep en de gebruiker en daarmee een ideale testpersoon. Laten we beginnen met de review!

DSC_0645

Wat belooft de Energy shower gel?

Deze douchegel van Nivea – geschikt voor haar, gezicht en lichaam – met een tikje mint, is bedoeld voor mannen die een energieboost willen onder de douche met de beste verzorging voor de huid. Een verzorgende formule met een frisse mannelijke geur moet de huid langdurige frisheid bieden en het zorgt voor een hernieuwd en verzorgd gevoel van huid en haar. Klinkt goed. Wat vindt Sjoerd van deze Energy douchegel?

Sjoerd: zacht in gebruik

“Ik geef de geur een 7. De kleur van de douchegel maakt dat het er fris uit ziet. Ik houd wel van een frisse, blauwe douchegel. De douchegel schuimt niet, maar hij is wel lekker glad en zacht in gebruik. De geur blijft na het douchen niet hangen op mijn lichaam, terwijl dat bij een douchegel van bijvoorbeeld Rituals wel zo is.

Ik gebruik de douchegel ook wel eens op mijn kaak en kin na het scheren, en dan prikt en irriteert ‘ie niet. De verpakking is verder prima, ik houd wel van een klikdop in plaats van een draaidop. Lekker makkelijk. En de douchegel is niet super dik, dus het komt gemakkelijk uit de fles”.

Algehele indruk

Sjoerd kan goed reviewen voor een eerste keer, al zeg ik het zelf! Hij benoemt volgens mij alles wat je als man van zo’n product wilt weten. Sjoerd is dus tevreden over deze douchegel. Ik vind ‘m persoonlijk ook lekker ruiken. Wat mij betreft is deze douchegel dus ook goedgekeurd! Je vindt de doucheproducten van Nivea bij de drogist of online in bijvoorbeeld deze Nivea webshop. Bedankt voor het lezen en tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge