DSC_0618 (2)

Een foto afdrukken op canvas is leuk. Een foto wordt er een stuk specialer door en je kunt er altijd naar kijken als je hem ophangt. Ik heb laatst nog een canvasdoek besteld voor in onze woonkamer. Kijk je mee naar het resultaat? 

suza-0595

Fotoshoot afdrukken op canvas

Vorig jaar zomer stonden Sjoerd en ik voor de lens van een professionele fotograaf. De fotograaf bleek helaas niet zo heel erg professioneel omdat het resultaat tegenviel, maar toch zat er één foto bij die gelukkig wel de moeite waard was om te laten afdrukken. Nu heb ik ‘m dan eindelijk laten afdrukken; op canvas, via FotoOpCanvas.nl.

Eerste indruk en bestellen

De website is erg prettig en overzichtelijk. Je kunt meerdere producten bestellen, variërend van een normaal canvasdoek tot een fotocollage. Het bestellen van mijn canvasdoek ging heel gemakkelijk en ik kon zelfs mijn foto nog een beetje bewerken en omzetten naar zwart/wit. Ideaal, want zo past het doek goed in ons interieur. Ik mocht het doek afrekenen met een kortingscode, en dat is altijd leuk! Mijn canvas zou binnen 48 uur mijn kant op komen.

DSC_0610

Het resultaat

Het doek was inderdaad heel snel in huis, binnen twee dagen werd hij bezorgd. Hij zat stevig ingepakt in bubbeltjesplastic en de print zelf werd nog beschermd met een extra kartonnetje. Het canvasdoek zelf is prachtig. De print is heel scherp, en super mooi. Ik kan niets anders zeggen. Bij het canvasdoek is een ophanghaakje met schroefje geleverd (dat kost wel extra), zodat we het doek gemakkelijk kunnen ophangen.

DSC_0619

Beoordeling

Ik ben heel erg blij met het canvasdoek. Het bestellen ging makkelijk, de levering was heel snel. De kwaliteit van het doek is prachtig en de foto komt heel goed uit. Het canvasdoek staat op het dressoir in onze woonkamer en ‘t is een echte blikvanger. Aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge