DSC_1163

Toen ik net begon met bloggen schreef ik een artikeltje over een leuk boekje: Q&A A Day. Iedere dag beantwoord je een vraag en dat doe je vijf jaar lang. Ik ben nu aan mijn tweede ronde begonnen en ik vind het nu al leuk!

Ik ben trouwens verkouden momenteel, ik snotter en nies me een ongeluk. Dat zie je misschien een beetje terug in de hoofdfoto. Maar verder gaat het prima met me!

Het concept van Q&A A Day

In dit soort van dagboekje beantwoord je elke dag een vraag en die vraag varieert van wat je hebt gegeten tot wat je wens is of wat je vandaag dacht. Het is best een klus om het boekje iedere dag braaf in te vullen, althans voor mij wel. Soms vul ik het een paar weken niet in, om het vervolgens weer in een uurtje bij te werken. Dat is minder leuk, want ik weet vandaag niet meer wat ik drie weken geleden dacht of at. Dus het is wel het leukste om de vraag iedere dag te beantwoorden.

DSC_1166

Tijd voor ronde twee

Gelukkig heb ik 90% van mijn boekje redelijk op tijd en naar waarheid ingevuld. Aangezien het nieuwe jaar weer is begonnen – en het boekje is op datum – kon ik vorige week weer beginnen met het opnieuw beantwoorden van de Q&A A Day vragen. Hoewel ik vandaag dus precies bij dag en vraag 8 ben, vind ik het nu al leuk worden. De antwoorden die ik vorig jaar heb gegeven ben ik alweer helemaal vergeten, en dat is nu juist het leuke van het boekje.

DSC_1164

Grote verandering: trouwen!

Ik kan trouwens niet zeggen dat ik in een jaar tijd heel erg gegroeid ben of super van mening ben veranderd, maar toch wijken sommige van mijn nieuwe antwoorden af van de antwoorden die ik vorig jaar gaf. Eén van de vragen, op 7 januari, is bijvoorbeeld: “You are lucky; how so or not so?” Vorig jaar antwoordde ik dat ik gelukkig ben, omdat ik zo’n lieve vriend als Sjoerd heb gevonden. Dat niet iedereen dat geluk heeft en dat ik in mijn handjes mag knijpen met zo’n kerel. Dit jaar ben ik ook gelukkig: omdat diezelfde fijne kerel mij ten huwelijk heeft gevraagd! Oké, dat is trouwens wel een hele grote verandering ten opzichte van vorig jaar 😉

Ik ben van plan het boekje nu heel precies bij te gaan houden, omdat het leukste stukje nu dus begint: de antwoorden van 2014 vergelijken met mijn situatie in 2015. Heb jij dit Q&A A Day boekje al?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge