DSC_0172

Catrice heeft weer een nieuwe limited edition uitgebracht: Nude Purism. Deze limited edition draait om de nude look, die helemaal in is deze lente. De collectie bevat oogschaduwen, lipsticks en nagellak, en je snapt dat ik de nagellak moest proberen! Ik kocht kleur C02: Barely Pink. Ik laat ‘m vandaag uitgebreid aan je zien. 

Nagellak van Catrice

Ik heb meer dan genoeg nagellak. Toch ben ik steeds weer dol op de limited editions nagellak van Catrice of elke andere nieuwe kleur. De lakjes van Catrice zijn lekker betaalbaar en ze werken erg fijn. Ik kon Barely Pink daarom niet laten staan.

DSC_0131

Uitstraling

De nagellak zit in een mooie fles. Het flesje heeft een zwarte dop waar in bijna onzichtbare letters Purism op staat. Dat geeft de fles een sjieke uitstraling. Kleur C02 is vrij roze, ik ben benieuwd hoe hij op mijn nagels staat.

DSC_0134

Deze nagellak komt in een flesje van 10 ml en het flesje kost € 2,99.

DSC_0153

Swatches

Het lakken begint, here we go! Uiteindelijk gebruik ik twee laagjes. Ik merk dat de lak erg fijn werkt, maar hij is wel een beetje streperig. Met het tweede laagje kan ik de strepen aardig corrigeren. Het kwastje werkt erg prettig en ik mors bijna niet.

DSC_0151

De kleur van Barely Pink is wel iets meer dan barely zichtbaar: hij is namelijk ontzettend zichtbaar. Ik vind het een enorm leuk, lente-achtig en speels kleurtje. Heel fris.

DSC_0149

Snoeperig en verzorgd kleurtje

Het lakje glimt erg mooi in het licht en ik vind mijn nagels heel snoeperig zo. Het is een fel kleurtje, maar hij kan nog wel voor “op kantoor” bijvoorbeeld. Mijn nagels zien er netjes en verzorgd uit zo. De lak blijft met twee laagjes een dag of drie goed zitten, dus dat is ook een pluspunt!

DSC_0165

DSC_0169

DSC_0136

Prijs en verkoopinformatie

De Nude Purism limited edition van Catrice is nu te koop bij Kruidvat. De nagellak kost € 2,99 per flesje en naast deze kleur is er ook nog een andere kleur roze verkrijgbaar. De hele collectie is mooi, dus zeker de moeite waard om even een kijkje te gaan nemen bij Kruidvat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge