DSC_0120

Hoi! Wij hebben ons interieur opgefleurd met een vloerkleed. Het kleed ligt er nu een week en het is alsof hij er altijd heeft gelegen. We kochten het hoogpolige Gaser vloerkleed van IKEA, kijk je mee naar het warme en gezellige resultaat?

Lekker kleedje

Wij hadden voorheen geen kleed liggen bij onze bank. Ik dacht dat onze woonkamer klein zou ogen als we een groot kleed zouden neerleggen in de zithoek, en ik miste het ook niet. Toch begon het ineens te kriebelen: een mooi vloerkleed leek me toch wel gezellig. IKEA had een mooi exemplaar in haar collectie en de Gaser ligt nu lekker bij ons te liggen!

DSC_0087

Hoe het was: mooie vloer, geen kleed

De situatie zonder kleed. We hebben een mooie vloer in onze woonkamer liggen en met de kussens op de bank zag het er al uit als een lekkere en gezellige zithoek. Toch had ik ineens zin om een vloerkleed neer te leggen bij onze bank.

DSC_0090

Op de website van IKEA had ik al wat mooie kleden gezien. Ik wist niet goed welke maat zou passen, dus was het een kwestie van even opmeten! Vandaar dat de rolmaat (dat gele ding) op de salontafel ligt, hihi. Nadat Sjoerd en ik een mooie maat hadden bepaald, togen we naar IKEA.

DSC_0109

Het resultaat: Gaser grijs hoogpolig vloerkleed

Tadaa, het kleed! Het is het Gaser hoogpolig vloerkleed geworden, in de kleur donkergrijs. Het kleed is 133 x 195 centimeter groot en hoewel dat heel wat lijkt, sluit hij heel netjes aan bij onze bank. Mees vindt het ook wel wat.

DSC_0112

DSC_0117

De kleur van het kleed is officieel grijs, maar er zitten een heleboel kleuren in. Grijs, wit, zwart. En laten die kleuren nou precies bij ons interieur passen! Hij heeft vrij lange haren (hoogpolig dus), en dat maakt het lekker zacht en speels.

DSC_0115

Mus checkt het kleed even uit met de salontafel erop. Ze heeft het kleed inmiddels helemaal goedgekeurd, want ze ligt er graag op te slapen.

DSC_0118

Grotere woonkamer

Het is net alsof het kleed altijd al in onze woonkamer heeft gelegen. Het past precies bij de kleuren van ons interieur en het lijkt zelfs of onze woonkamer groter is geworden nu. Ik zit graag op de bank met mijn blote voetjes op het kleed, lekker warm en zacht!

DSC_0087

Zonder het vloerkleed

Hoe het was zonder kleed (wat vind ik dat kaal nu!).

DSC_0120

Met het vloerkleed

En mét kleed. Veel warmer, gezelliger en het geeft zo echt meer vorm aan onze zithoek. Het kleed is te koop in drie maten en verschillende kleuren, dus dan past -ie altijd wel in je interieur. Tot morgen!

6 Comments on Interieurstyling – vloerkleed IKEA Gaser

 1. Hoi
  Om een beetje bevestiging te krijgen google de ik op grijze bankstel plus kleed en kwam op jou site terecht 🙂
  Ik heb antraciet hoekbank en vandaag een soortgelijke vloer als die van jou gekocht en het oogt lekker warm ik dacht eerst het moet niet te grijs worden 🙂

 2. Hallo wat een mooi kleed. Ik ben deze week ook bij ikea geweest maar ik twijfel nog. Heb nu een rood kleed liggen en wil naar zwart of donkergrijs. Liet mijn oog vallen op Hampen. Leuk huis heb je

 3. Hoi Suzanne, ik vind jou laminaat er strak uitzien en met de kleed nu ook warm.
  Mag ik vragen waar je laminaat gekocht hebt?

  Alvast vriendelijk bedankt,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge