DSC_1321

Afgelopen weekend ben ik weer eens lekker gaan winkelen. Tot mijn verrassing zag ik bij Kruidvat een nieuwe limited edition van Catrice staan: de VISIONairy collectie. De nagellak uit deze collectie sprak mij erg aan en ik kocht kleur C02 Veil of Vision. Ik laat je vandaag de swatches van deze mooie parelmoer kleur aan je zien!

Eerste indruk Veil of Vision

Hoewel ik donkere nagels erg mooi vind, kan ik ook nog steeds genieten van rustige nagels in een lichtroze of andere subtiele kleur nagellak. Op tv zag ik laatst een dame voorbij komen met een mooie parelmoer nagellak, en toen dacht ik: parelmoer! Ja, waarom niet! En de ideale kleur vond ik in de limited edition van Catrice. Want Veil of Vision is mooi!

DSC_1317

Fles en uiterlijk

Ik vind de fles van deze nagellak om te beginnen een plaatje. De fles doet heel chique aan, door de zilveren dop met een subtiele tekening en de strakke en hoekige vormen. De merknaam staat in zilver op de zijkant van de fles en de naam van de kleur staat aan de zijkant van de dop op een sticker. In dit geval dus C02 – Veil of Vision.

DSC_1318

De kleur: roze met een twist

Op het eerste gezicht lijkt de kleur nagellak roze met een glittertje. Parelmoer dus eigenlijk. Dit is een kleur die ik nog zocht, dus ik nam ‘m mee. Voor € 3,59 werd hij de mijne! Toen ik thuis mijn nagels lakte met deze nagellak, viel me op dat de kleur eigenlijk alles behalve zomaar parelmoer en roze is.

Ik heb expres foto’s gemaakt in direct zonlicht en uit het licht, zodat de veelzijdigheid van de lak goed opvalt. Veil of Vision lijkt roze, maar in zonlicht stralen er wat blauwe glitters vanaf en eenmaal aangebracht lijkt hij zelfs lila. Dat is best grappig en onverwacht, maar ik vind het effect erg mooi!

DSC_1322

DSC_1324

Lakken en drogen

De lak werkt ontzettend fijn. De eerste laag is al meteen droog, en de tweede laag gaat er heel snel en soepel op. Ook de tweede laag is vrij snel droog. En omdat de kleur zo licht en subtiel is, valt het niet op als je per ongeluk een stukje uit schiet met lakken. Ook handig!

DSC_1328

DSC_1329

Conclusie

Ik vind dit een erg mooie lak, hij werkt fijn en hij staat erg chique. Ik ben blij met deze lak en ik denk dat dit mijn nieuwe lievelingskleur wordt. Hij past overal bij en hij is daarom zeer goed draagbaar.

DSC_1333

Prijs en verkooppunten

Ik weet niet hoe lang de VISIONairy limited edition van Catrice in de winkels ligt en of alle Kruidvat filialen deze collectie verkopen. Ik vond deze collectie bij Kruidvat in het centrum van Etten-Leur. De nagellak uit deze collectie kost € 3,59 per flesje.

2 Comments on Catrice VISIONairy C02 Veil of Vision nagellak

  1. Ik vind dit een heel mooi subtiele kleurtje en het past inderdaad overal bij. Ook heel fijn dat het snel draagt. Ik nog gaan kijken wat ik van de collectie in real life vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge