DSC_1296

Mijn vriend mocht van zijn werkgever voor kerst een cadeautje uitzoeken in de webshop van Brabantia. Het budget liet ‘t toe om meerdere dingen te kiezen, en wij bestelden uiteindelijk twee nieuwe wasmanden, een digitale weegschaal en een broodmandje. Ik laat de spullen vandaag aan je zien.

DSC_1268

Mus is al gelijk dol op de dozen. “Ik wil daar in!”.

DSC_1273

DSC_1282

Wasmanden: 35 L Matt Steel

Ik begin met onze nieuwe wasmanden. Wij hadden gewoon wasmanden hoor, maar die begonnen een beetje te roesten en dat was zonde. In principe hoefden ze niet vervangen te worden, maar als je ineens de keuze krijgt om voor deze mooie wasmanden te kiezen, dan weet je het wel!

DSC_1292

De wasmanden zijn in de kleur “matt steel” en dat is precies waar wij van houden. Ze zijn rond, de inhoud is 35 liter per stuk (29,7 cm diameter en 64,5 cm hoog). Onderaan de manden zitten gaatjes voor het luchten van de was. Ik werk graag met twee wasmanden: eentje voor de handdoeken en ondergoed en eentje voor de kleding.

DSC_1286

Op de wasmanden zit een los deksel, welke aan de bovenkant open is. Je werpt er zo je was in. Grotere was (zoals een spijkerbroek of badlaken) gaat er beter in door het deksel op te tillen.

DSC_1293

Zo gaat de was er dus in 😉

DSC_1290

In de manden zit een zak, waar de was in terecht komt. Erg handig, want deze zakken zijn uitneembaar en uitwasbaar. Bij onze vorige wasmanden zat wat stof onderin de mand, maar dat voorkom je dus met zo’n uitneembare waszak. De waszak zit met een klittenbandsluiting om de wasmand geklemd.

DSC_1292

Wij zijn blij met deze wasmanden! Ze staan heel mooi in onze badkamer. Waar ze precies staan heb ik geen foto van, omdat het een beetje donker is in onze badkamer.

DSC_1298

Broodmandje: M, grey

Het volgende item uit onze bestelling bij Brabantia is dit broodmandje. Wij hadden – ook al – een broodmandje, maar dat was officieel een gevlochten mandje om prullen in op te bergen. Het werkte prima, maar dit broodmandje doet toch wat echter aan. Hij is van prima formaat voor een lekkere stapel broodjes (14 cm hoog, 23 cm lang en 15,5 cm breed) en omdat hij van stof is, mag hij ook op 40 graden in de wasmachine. Handig!

DSC_1300

De binnenkant is helemaal wit. Ik leg er nog wel even een servetje in om vet uit bijvoorbeeld croissants een beetje op te nemen.

DSC_1301

DSC_1304

Personenweegschaal met lichaamsanalyse, black

Het laatste item uit onze bestelling is deze personenweegschaal. Je raadt het nooit, maar wij hadden nog geen weegschaal! Dus deze komt sowieso echt van pas. Mees komt ondertussen weer even photobomben…

DSC_1308

De weegschaal is geheel digitaal en naast je gewicht meet hij ook je vet-, water- en spierpercentage en je BMI. Ik ben er gisteren even op gaan staan om te kijken hoeveel ik precies weeg, maar die informatie was voor nu genoeg, hihi. Mijn vetpercentage bekijk ik later wel een keertje.

DSC_1309

DSC_1314

In de doos van de weegschaal zit ook een dagboek, waarin je kunt opschrijven hoe je lichaam transformeert als je ineens flink wilt gaan sporten of afvallen. Zelf weet ik dat ik de goede kant op ga als ik bepaalde broeken weer pas, maar ik vind dit een hele leuke toevoeging!

DSC_1295

Mijn vriend en ik zijn erg blij met de nieuwe spulletjes uit onze bestelling. Brabantia is een fijn en goed merk en de spullen moeten jáááren meegaan. We moesten wel een klein beetje bijbetalen, maar het is het waard. En Mus en Mees zijn ook blij: met de dozen. Tot morgen!

1 Comment on New in: Brabantia wasmanden, weegschaal en broodmandje

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge