DSC_0159

Wij vrouwen houden van make-up. We kunnen er niet genoeg van hebben en niet genoeg van krijgen. Iedere dag zijn we in de weer met de mooiste producten. Heerlijk! De volgende tien make-up stories zullen je daarom wel bekend voorkomen…

1. Zitten je wimpers net rete-strak in de mascara: moet je niesen. Hallo zwarte ogen. Mag je weer opnieuw beginnen. Persoonlijk trek ik mijn bovenste oogleden altijd met mijn vingers omhoog als ik voel dat ik moet niesen. Op die manier kan ik mijn ogen niet sluiten en dus blijft mijn mascara goed zitten, hiep hoi.

2. Je drukt op het pompje van je foundation, maar de foundation spuit uit het flesje en vliegt ineens door de kamer. Het ligt ergens, maar niet op je hand of vinger. Ga daar maar eens naar zoeken!

3. Met veel zorg heb je je wenkbrauwen bijgetekend en ineens zie je dat je ene wenkbrauw veel strenger staat dan de andere. Die wil je het liefste corrigeren, maar dan verwijder je ook poeder en foundation. Maar twee strenge wenkbrauwen is ook zo wat! Ooo…

4. Je zet elke dag een wing op je ooglid, maar toch is de ene wing altijd hoger of langer dan de andere. En je doet het nog met zoveel zorg en kunde. Hoe kan dat toch?

DSC_0086

5. Je bent bij het Kruidvat voor een set wattenschrijfjes. Maar o: Catrice heeft een nieuwe collectie, dat ene kleurtje nagellak van Essence is er weer en de dagcrème van Nivea is in de aanbieding! Slik, doe je bij de kassa. Maar het is het waard!

6. Er zit foundation aan je autoportier. Aha, foundation aanbrengen met je handen is dus wel heel praktisch en long lasting. Voortaan maar even goed de handen schoonmaken na het opmaken.

7. Tegenwoordig blijven lipsticks en lipgloss uuuren zitten. Volgens de reclame dan. De lipstick die jij om 7 uur ‘s ochtends hebt aangebracht, is er tegen de lunch alweer af. Behalve op de randjes. En jij maar denken dat iedereen naar je lacht vanwege je stralende glimlach.

8. ‘Heb je het warm?’, vraagt je collega.. ‘Nee hoor’, antwoord je. Die nieuwe kleur bronzer is dus toch niet zo geslaagd.

DSC_1388

9. Wat smaakt er toch zo raar als je je lippen afdroogt na een slokje thee? O, die nieuwe dagcrème. Even wennen aan de smaak dan maar, want hij maakt je huid wel lekker zacht en gevoed.

10. En de gewetensvraag: je zit op het terras en de bediende heeft oranje kaken en een witte hals. Oei, wat een blunder! Zeg jij het haar? Ikzelf durf dat niet, ik ben bang dat ik haar super beledig. Erg, eigenlijk.

1 Comment on Tien herkenbare make-up stories

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge