DSC_1266

Etos had gisteren een goede klant aan mij. Ik ging naar de winkel om CB12 te kopen, maar er waren zoveel leuke en lekkere dingetjes in de aanbieding, dat ik meer kocht dan alleen mondwater. Dat is het gevaar van zo’n leuke winkel en daarom kom ik er niet te vaak haha. Kijk je mee naar mijn shoplog?

Aanbiedingen

Het is gelukkig wel zo dat ik de producten die ik nu heb gekocht, binnenkort sowieso had moeten kopen om mijn collectie aan te vullen. Veel was nu in de aanbieding, dus ik kocht het nu al. Ik kon het niet laten!

DSC_1246

In een notendop wat ik heb gekocht: gezichtsverzorgingsproducten, shampoo en scheergel.

DSC_1249

Shampoo van Nivea

Bij Etos geldt momenteel de aanbieding tweede gratis op producten van Nivea, en toevallig is mijn shampoo bijna op. Ik kocht Hydro Care shampoo (€ 3,49), die ik laatst voor mijn blog testte en die mij heel goed bevalt, en Volume Sensation shampoo (€ 3,49). De Volume Sensation, met een vleugje bamboe extract, is voor zichtbaar meer volume. Meer informatie over de Hydro Care shampoo vind je in dit artikel. Ik betaalde voor beide shampoos samen dankzij de aanbieding € 3,49.

DSC_1251

Reinigingsmelk van Etos

Het volgende fijne product dat ik kocht is reinigingsmelk van Etos (€ 1,99). Ik gebruik deze melk al een tijdje voor het verwijderen van make-up, en hij werkt erg prettig. Deze reinigingsmelk is voor de droge en gevoelige huid, reinigt mild en verzorgt en verzacht. Hij is licht geparfumeerd, lekker romig en hij smeert fijn. Nog een pluspuntje: hij verwijdert mijn make-up goed.

DSC_1254

Mondverzorgingsmiddel CB12

Waar ik dus voor ging: een fles CB12 (€ 22,95). Ik gebruik deze mondspoeling nu al een aantal maanden en ik ben en blijf er heel erg tevreden over. Omdat ik mijn vorige fles maandag opmaakte, spoelde ik mijn mond gisterenochtend met Listerine. Ik merkte dat ik CB12 toch fijner vind en vandaag kan ik hem dus weer lekker gebruiken. Ik zag op mijn kassabon dat ik 50% korting heb gekregen op deze fles CB12, terwijl dat niet in de folder stond. Altijd leuk, maar of het klopt?

DSC_1255

Micellair reinigingswater van Garnier

Garnier Micellair reinigingswater (€ 6,59): nóg een fijn product dat ik graag gebruik bij het verwijderen van mijn make-up. In de regel pak ik bij het verwijderen van mijn make-up eerst een reinigingsdoekje, daarna de reinigingsmelk van Etos en daarna dit reinigingswater van Garnier. Dit reinigingswater is zo fijn, omdat het heel zacht is en niet sterk ruikt. Ik gebruik dit liever dan tonic. Garnier was in de aanbieding bij Etos, tweede gratis. Ik betaalde voor twee flessen Micellair water samen € 6,59.

DSC_1258

Satin Care scheergel van Gillette

Mijn scheergel was bijna op en omdat Gillette in de aanbieding was (tweede gratis) kocht ik gelijk vier bussen scheergel. Twee bussen voor mezelf: de Satin Care met aloë vera (€ 3,49) voor de gevoelige huid. Ik scheer eigenlijk altijd met producten van Gillette, omdat ik het erg fijn vind werken. Ik heb na het scheren nooit een prikkende huid en dat is fijn! Ik betaalde voor twee bussen Satin Care scheergel samen € 3,49.

DSC_1265

Gillette scheergel voor hem

De andere twee bussen Gillette scheergel zijn voor mijn aanstaande man: dit is scheergel voor de gevoelige huid (€ 3,15). Mijn vriend gebruikt liever gel dan schuim en gelukkig verkoopt Gillette ook scheergel voor mannen. Voor twee bussen samen betaalde ik dankzij de tweede gratis aanbieding € 3,15.

DSC_1259

Reinigingsdoekjes van Etos

Daar zijn ze, mijn favoriete reinigingsdoekjes: de verzachtende reinigingsdoekjes van Etos (€ 1,79). Ze waren niet in de aanbieding, maar ik nam twee pakjes mee. Dan kan ik weer even vooruit. Met deze doekjes haal ik het eerste vuil van mijn gezicht als ik mijn make-up ga afhalen. Ook verwijder ik mijn oogmake-up met deze doekjes (mascara en zo).

DSC_1261

Ik kan hier weer lekker mee vooruit! Ik kocht trouwens ook nog een voordeelverpakking met wattenschijfjes (€ 2,89 voor vier rollen à 80 watjes), maar die staan niet op de foto. Bedankt voor het lezen!

 

1 Comment on Shoplog Etos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge