DSC_0584

Sommige vragen stel je eigenlijk nooit aan iemand. Omdat je er niet aan denkt, het niet durft te vragen of omdat het antwoord je gewoonweg niets interesseert. Vandaag geef ik antwoord op allerlei van dat soort vragen, door middel van de 15 dingen die niemand aan je vraagt-tag.

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Dicht. Mijn kastdeuren staan sowieso nooit open als ik er niet in hoef te zijn, omdat ik dat slordig vind staan.

2. Neem je mini-flesjes shampoo etc. mee uit hotels?

Nee. Het is nooit in mij opgekomen dat je die ook meer naar huis ‘mag’ nemen en daarnaast vind ik mijn eigen douchegel en shampoo het fijnste. In hotels staan meestal van die standaard producten en dat is nou net wat mijn haar níet nodig heeft 😉

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?

Nee. Waarom zou je dat doen? En waar laat je zo’n bord?

4. Gebruik je to-do lijstjes?

Ja, heel handig vind ik dat! Ik maak sowieso graag lijstjes, dat kunnen ook lijstjes zijn met leuke dingen of dingen die ik niet mag vergeten van vroeger.

DSC_1206

5. Heb je sproeten?

Jep, en in de zomer zijn ze meer zichtbaar dan in de winter. Het zijn dus eigenlijk meer zomersproetjes dan echt dikke sproeten. Ik vind het wel wat hebben, van die vrolijke sproetjes.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Euh, nee.

DSC_0954

7. Hoe groot is jullie bed?

Uit mijn hoofd 1,60 meter breed en 2,20 meter lang. Mijn vriend is best lang en die moet natuurlijk ook comfortabel kunnen slapen. Vandaar dat ons bed (volgens mij) langer is dan de meeste bedden.

8. Ben je lui?

Soms wel hoor, dan ben ik liever lui dan moe. Maar meestal ben ik in de weer, dan wil en moet ik dingen doen. Anders voel ik me zo nutteloos. Toevallig was ik afgelopen weekend nog lui; ik deed bijna helemaal niets. Maar gisteren en vandaag ben ik weer lekker bezig met bloggen, foto’s maken en opruimen.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Op dit moment niet. Waar ik me wel aan kan irriteren, is het speelkwartier van Mus en Mees. Ze sjezen dan door de kamer en de plukken haar vliegen in de rondte. Maar aan de andere kant: ze zijn nog zo jong, ze hebben super veel wilde haren (letterlijk), dus wat zeur ik.

DSC_1166

10. Kauw je op pennen en potloden?

Oei nee, dat vind ik echt vies. Ik krijg dan visioenen van de basisschool waar van die afgekloven potloodjes rondslingerden. Dat iedereen zo lekker op elkaars kwijlpotloden zat te kauwen. Of bijna kluiven. Brrr.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Soms wel hoor, ik heb vorig jaar nog The Lion King op DVD gekocht voor Sjoerd. We moeten ‘m alleen nog steeds kijken. Ik heb laatst zelf De Kleine Zeemeermin gekeken. Dat zal altijd dé film uit mijn jeugd blijven. Mijn favoriete ding uit de film is de Harensnaaier.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?

Ja, iedere keer weer. Ik weet nu onderhand wel dat het er 12 per trap zijn (en we hebben twee trappen), maar toch blijf ik ze tellen. Bij mijn ouders thuis zijn het 13 + 12 treden en op mijn werk waren het er volgens mij 17. Tja, je moet wat als je onderweg bent…

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Niet echt, volgens mij.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Ja, met de peilstok! Die moet je eerst schoonmaken met een doekje, vervolgens nog een keer in de olie dippen en dan kun je aan het stokje aflezen wat je oliepeil is. Ben ik nu geslaagd?

Nu heb je weer wat extra super interessante dingen over mij geleerd. Neem de tag gerust over, voor zover je ‘m niet allang hebt ingevuld 😉

1 Comment on Tag: 15 dingen die niemand aan je vraagt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge