DSC_1365

Speciale momenten uit mijn leven leg ik graag vast. Op foto’s, maar het liefste ook aan mijn armband van Pandora. Al sinds Sjoerd mij ten huwelijk vroeg, wilde ik een nieuwe bedel aan mijn armband toevoegen om dat moment te herinneren. En ik heb een mooie bedel gevonden!

Mijn armband van Pandora

Mijn Pandora-armband raakt steeds voller met bedels die een speciale betekenis hebben. Ik vertelde je eerder over de betekenis achter mijn bedels. Hoewel ik één keertje twee bedels voor de fun heb gekocht en omdat ik ze mooi vond, staan de overige bedels voor speciale gebeurtenissen.

DSC_1366

Verloofd: roze hart

De bedel met de molen staat bijvoorbeeld voor het eerste huis dat Sjoerd en ik samen kochten (er staat namelijk een molen achter ons huis) en een andere bedel staat voor ons eerste jaar samen. Romantisch en speciaal, vind ik! Ik wilde daarom graag ook een bedel hebben die staat voor het moment dat Sjoerd mij ten huwelijk vroeg. Het werd een roze hartje.

DSC_1339

De bedel is in de vorm van een hartje. Het hartje is bezet met roze steentjes van zirkonia en ik vind hem zo schattig! In eerste instantie wilde ik mijn Pandora-armband neutraal van kleur houden met alleen maar zilveren bedels, maar deze bedel vond ik zo mooi! En hij is toch ook wel subtiel, zodat mijn armband alsnog vrij neutraal blijft en ik ‘m overal bij kan dragen.

DSC_1369

Als we getrouwd zijn

Ik heb ook alvast een bedel gekocht voor als wij straks echt getrouwd zijn, maar die doe ik natuurlijk tegen die tijd pas aan mijn armband. Tot die tijd blijft de bedel nog mooi – en anoniem – in zijn doosje. Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge