DSC_0389

De kerst komt er aan en dat is ook de tijd van het geven en krijgen van cadeautjes. Zoek jij nog een leuk en passend cadeau voor je creatieve en modelbouwende vader, opa of misschien wel zus? Ik ken een leuke webshop waar je alles vindt wat met modelbouw te maken heeft. Van boten tot vliegtuigen. Lees even verder naar deze originele kerst cadeautip!

Wat is modelbouwen?

Vroeger wist ik niet goed wat modelbouwen inhield. Ik wist wel dat het iets met bijvoorbeeld vliegtuigjes bouwen was, maar wat het verder inhield wist ik niet. Mijn vriend, enthousiaste modelbouwer, heeft mij ruimschoots kennis laten maken met de wereld van de modelbouw. En wat is die wereld eigenlijk groot!

Een modelbouwer kan zich bezighouden met het bouwen van vliegtuigjes, boten en treinen, maar ook met het nabouwen van de Eiffeltoren in houtjes of het in elkaar zetten van LEGO. De Modular-lijn van LEGO wordt gezien als modelbouw. LEGO is dus eigenlijk gewoon een serieuze hobby! Een platform waar de modelbouwer samenkomt is Modelbouw.nl.

De webshop van Modelbouw.nl

Toevalligerwijs is mijn vriend de eigenaar van Modelbouw.nl. Je begrijpt dat ik daarom even een artikel wilde schrijven over modelbouwen, handig zo vlak voor de feestdagen! 😉 Sjoerd is zo enthousiast over modelbouwen en alles wat daarmee te maken heeft, dat hij het platform heeft opgezet om zijn enthousiasme te delen en om in contact te komen met andere bouwers. En dat is leuk!

logo-witte-achtergrond

 

Omdat Sjoerd het de modelbouwer zo gemakkelijk mogelijk wil maken, heeft hij naast zijn modelbouwwebsite ook een webshop. In modelbouwproducten. Het aanbod, dat bij ons boven staat (o, Lord, wat zou ik daar graag mee spelen…) varieert van zakjes met gras – om een diorama mee aan te kleden – tot dozen met hele oorlogsschepen. Sjoerd heeft een heel breed assortiment.

Kerstcadeautip

Als jij iemand kent die het modelbouwen ook zo leuk vindt, en verdient hij of zij een mooi cadeau met kerst, neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Modelbouw.nl. Vanaf 50 euro wordt je bestelling gratis verzonden. De service is top en het personeel is heel aardig, al zeg ik het zelf 😉

Bedankt voor het lezen en: fijn weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge