IMG_7145

Hip and happening in beautyland: de butt facial. Jep, dit gaat over de billen! Lees verder voor een zwembadklare sexy back.

Hoewel deze behandeling in Nederland nog niet besteld kan worden, zijn ze in Amerika om. De zogenoemde butt facial is daar een ware hit. Je kunt je daar nu van top tot teen laten verzorgen! En wat is er nu lekkerder dan een glad gezicht en een gehydrateerd stel billen?

Hoe werkt het?

Bij de butt facial wordt de huid van de billen diep gereinigd en behandeld, op ongeveer dezelfde manier als een gezichtsbehandeling. Denk aan scrubben, reinigen, maskertje hier, crèmetje daar. Na de behandeling, die ongeveer een uur duurt, zou je met mooiere en strakkere billen weer naar buiten hupsen.

IMG_7066

Voor het beste resultaat, zou je deze behandeling minimaal twee keer moeten ondergaan. Dan heb je daar de hele zomer profijt van. Ja, dat zou ik ook zeggen als ik een beautysalon was. Kosten: zo’n 650 tot 800 dollar per sessie.

Doe-het-zelf butt facial

Omdat wij in Nederland niet kunnen genieten van zo’n fantastisch geweldige behandeling (althans, dat zegt SBS Shownieuws), vind je hieronder enkele tips om je eigen billetjes lekker zacht en swimsuit ready te maken. Tip: schroom niet om assistentie aan je geliefde te vragen.

  • Zeep je billetjes in met een warm washandje.
  • Maak de huid schoon met een cleanser.
  • Verwijder de cleanser en droog de huid met een handdoekje.
  • Breng een scrubcrème aan en scrub je billen goed, om de dode huidcellen te verwijderen.
  • Verwijder de crème met warm water en dep de huid droog met een handdoekje.
  • Breng nu een masker aan op je billen en laat dit intrekken volgens de instructies op de verpakking.
  • Spoel het masker af en dep de huid weer droog met een handdoekje.
  • Smeer je billen nog lekker in met een hydraterende crème en klaar is je butt facial!

IMG_1243

Ik kan mij voorstellen dat het ook fijn is om de bikinilijn nog even aan te doen met een scheermesje, voor optimaal verzorgd, glad en fijn resultaat. En dan lig jij straks met rete-strakke billen aan zwembad of strand!

IMG_7046

De foto’s zijn afgelopen september gemaakt tijdens onze vakantie in Sesimbra, Portugal.

Wat vind jij, moet deze trend naar Nederland komen?

Bron: SBS Shownieuws, CareFair.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge