IMG_2814

Bieden op een weekendje weg en dan met rode konen van spanning zitten wiebelen op je stoel om te kijken of je de veiling gewonnen hebt. Ik ken het, maar ik heb gewonnen! Twee keer!

Mijn vriend en ik vinden het leuk om af en toe een weekendje weg te gaan, of een citytrip te maken in Europa. Dan kom je toch nog eens ergens, maar het kost niet meteen heel je zomervakantie aan vakantiedagen. En je kunt dan vaker weggaan!

Veiling gewonnen

Via Vakantieveilingen.nl heb ik uiteindelijk een overnachting gewonnen (of ja, eigenlijk gewoon betaald, want het is immers een veiling) in Antwerpen, Haarlem en Brugge. De overnachting in Brugge heb ik aan mijn ouders cadeau gedaan, en de nachtjes Antwerpen en Haarlem gaan mijn vriend en ik binnenkort incasseren.

IMG_2815

De plannen in Antwerpen en Haarlem

Toevallig heeft mijn vriend een aantal jaar in Antwerpen op school gezeten. Hij kent Antwerpen daarom op zijn duimpje. Heb ik dus gewoon mijn eigen reisgids! Ideaal. We zijn samen al wel een paar keer in Antwerpen geweest, maar niet met een overnachting. Dus het wordt toch een nieuwe ervaring! Wat we zullen gaan doen ligt nog een beetje open, maar zelf vind ik de winkels in Antwerpen erg leuk, en de ZOO. Lekker diertjes kijken. En daarna natuurlijk lekker uit eten op de Grote Markt! We zitten trouwens in Hotel Keyserlei, vlakbij het station.

IMG_2912

IMG_2820

IMG_2955

In Haarlem ben ik niet zo bekend, ik ben er denk ik één keertje eerder geweest. Ik herinner me vooral het mooie centrum en de leuke winkels. Mijn vriend is nog nooit in Haarlem geweest, dus we zullen samen leuke nieuwe dingen gaan ontdekken. In Haarlem verblijven wij in Amrâth Grand Hotel Frans Hals.

Dus nu is het gewoon een kwestie van even mooi weer regelen en gaan! Ik heb er zin in. Ik word trouwens niet betaald voor dit artikel. Hebben jullie al vakantieplannen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge