IMG_2125

Praten over vroeger is leuk. Toen ik klein was, had je bijvoorbeeld de Dinobabies en Boes. En de Furby. En géén mobiel. Vet cool. Ik vertel je nog meer over vroegah in deze My First Time!

First Best Friend
Ik was vroeger op school eigenlijk bevriend met iedereen. Als je klein bent, dan kun je met iedereen goed overweg. Toch had ik wel een beste vriendin, en dat was Linda. Zij kwam vanaf groep drie bij mij in de klas en bij mij in de straat wonen. We gingen elke woensdagmiddag bij elkaar spelen en duwden geheime briefjes bij elkaar door de brievenbus. We hadden ook verkering met Duncan en James van Blue. Goh, dat waren nog eens tijden!

First Record Ever Bought
Dit is een lastige! Ik weet nog wel dat ik voor mijn broertje, toen hij een jaar of vijf was, een single van Jody Bernal kocht (O Bambolero, geloof ik). Verder had ik cd’s van de Backstreet Boys en de Spice Girls, maar die kreeg ik van mijn ouders.

First Celebrity Crush
Verliefd was ik niet, maar ik was toen ik klein was dól op het meezingen met muziek van de Franse zanger Patrick Bruel. Hoewel ik uiteraard geen woord verstond van wat hij zong (en nu nog steeds niet), kon ik van elke zin het laatste woord precies mee jodelen. Dat heb ik nu nog trouwens: van een nieuw liedje onthoud ik als eerste elk laatste woord van een zin. Waarschijnlijk gewoon omdat dat altijd op elkaar rijmt.

First Pet
Dat was Frits! Een zwarte kater met een witte bef. Het leek net of hij een colbertje aan had wat dan een beetje open stond. Mijn ouders hadden Frits al voor ik werd geboren en ik ben dus met hem opgegroeid. Een schatje was het. Mijn eerste eigen, persoonlijke huisdier, was trouwens een cavia, Snuffie. Ik hoor haar soms nog piepen als ik bij mijn ouders de groentela open trek, hihi.

First Gadget
Oeh, ik neig naar mijn Tamagotchi. Misschien dat ik vóór dat dingetje nog wel een gadget had, maar het eerste wat in mij op komt is dat virtuele beestje dat altijd weg liep! O trouwens! Ik had ook nog een gele radio. Zo eentje waar je een cassettebandje op kon afspelen, maar waar je óók kon opnemen op een leeg bandje. Hele radioshows heb ik gemaakt en geproduceerd, ook een paar samen met Linda. We hadden veel gasten in de studio, zelfs Christina Aguilera. Ze kon op dat moment alleen niet zo mooi zingen, omdat ik dat deed, hihi.

First Big Purchase
Mijn grote radio van Sony! Veel voor gespaard en uiteindelijk met veel trots gekocht. Het was zo’n echte installatie, met twee losse boxen en een cd-wisselaar voor wel drie cd’s! Ook had ik twee spelers voor cassettebandjes. Super hip.

We zijn begonnen!

First Blog Post
Haha, die was twee weken geleden, sinds ik ben begonnen met bloggen.

First Make Up
Rode lipstick met carnaval! Ik weet ‘t nog als de dag van gisteren. Ik voelde me een prinsesje en ging vol trots naar de optocht kijken. Er is ook nog een foto van! Waarschijnlijk weet ik het daarom nog zo goed. Het volgende wat ik probeerde was mascara, maar dat vond ik op dat moment echt niet mooi staan.

Dat was het! Leuk om weer even over vroeger na te denken! Deze tag vond ik via Liset van Beautydagboek. Neem hem gerust over. Fijne dag!

1 Comment on My First Time

  1. Leuk om te lezen! Ik weet ook nog dat ik zo trots was op mijn radio, ik had een hele grote gekregen voor mijn verjaardag! Ik en mijn zus spaarden ook altijd op singles en cd’s te kopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge