DSC_0390

Sinterklaas is weer terug naar Spanje! Op naar Kerstmis, tijd voor de kerstspulletjes! Onze kerstboom staat stiekem al een week of twee, en dat komt omdat ik ‘m nieuw gekocht heb. Kijk je mee naar onze hippe, houten kerstboom?

DSC_0384

Dit is het eerste jaar dat we weer een fatsoenlijke kerstboom hebben staan. Vorig jaar waren Mus en Mees nog heel klein, en die wilden dus overal mee spelen. Dit jaar is het anders, ze zijn een stuk rustiger! Ik kocht daarom deze super leuke en hippe kerstboom van hout.

DSC_0393

De kerstboom, die ik kocht bij Life & Garden (tuincentrum), heb ik helemaal aangekleed met leuke kerstspulletjes. Alles kocht ik nieuw. Ik had voor mijn verjaardag een cadeaubon gekregen van dit tuincentrum, dus het was leuk shoppen!

DSC_0367

Bovenin de kerstboom heb ik twee slingers gehangen: eentje met een rendier en eentje met een ster. Beide slingers zijn ongeveer 30 centimeter lang. Aan de slinger met het rendier hangen leuke balletjes en een belletje, en aan de slinger met de ster zit het woord XMAS verwerkt.

DSC_0389

DSC_0370

DSC_0380

DSC_0369

De boom hangt verder vol met sterretjes, diertjes, en ook: lampjes! In de fotolijstjes die ook in de boom hangen, moet ik nog eigen foto’s doen. Nu zit er een foto van een reclamebaby in, ook gezellig 😉

DSC_0394

Tussen de tierlantlijntjes door heb ik een slinger met ledlampjes in de kerstboom gehangen. Erg handig: de lampjes werken op batterijen! Op de plaats waar onze kerstboom nu staat, is geen stopcontact in de buurt, dus dat is ideaal zo.

DSC_0397

DSC_0399

DSC_0429

Als het donker is, staan de lampjes helemaal gezellig. Kaarsjes erbij en het is helemaal af. Laat de kerst maar komen!

1 Comment on De kerstboom staat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge