IMG_9976

Een tijdje geleden kreeg ik enkele producten van Make-Up Studio cadeau. Waaronder een hele fijne make-up remover: de Daily Cleansing Bi-Phase make-up remover. Deze make-up remover bestaat uit twee losse producten, die gemengd een ideale remover vormen. 

Reinigen, reinigen, reinigen

We weten allemaal hoe belangrijk het is om ons gezicht goed te reinigen. Tot voor kort had ik daar niet echt een boodschap aan, ik vond reinigen met een make-up doekje voldoende. Tot ik een keertje met een watje met reinigingsmelk en een tonic over mijn gezicht ging. Het bleek dat een make-up doekje helemaal niet voldoende is! Dat heeft mijn ogen geopend en sindsdien maak ik braaf iedere dag mijn gezicht schoon met een doekje, én melk en tonic. Mijn huid wordt daar echt heel schoon van.

IMG_9975

Het product: Make-Up Studio Bi-Phase make-up remover

Toen ik afgelopen zomer van mijn lieve collega’s een make-up workshop cadeau kreeg, kreeg ik hier ook enkele producten van Make-Up Studio bij cadeau. Lieve collega’s hoor!

Eén van de producten die ik cadeau kreeg, was een make-up remover van Make-Up Studio. Deze make-up remover bestaat grofweg gezegd uit twee delen (olie en water). Wanneer je de fles schudt, dan mengen deze twee delen zich met elkaar. Wat je overhoudt is een hele fijne make-up remover.

IMG_9977

IMG_9983

Het is dus de bedoeling dat voor ieder gebruik de fles wordt geschud, zodat de olie en het water zich kunnen mengen. Dan maak je optimaal gebruik van deze make-up remover.

IMG_9979

Mijn mening over de make-up remover

Ik gebruik de Bi-Phase make-up remover van Make-Up Studio nu al een tijdje en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden over ben over dit product. Hij haalt alle make-up echt heel goed weg. De make-up remover is door de olie wel vrij vet, wat mij in het begin niet zo aanstond. Maar het voordeel hiervan is, dat mijn huid na het reinigen niet droog of trekkerig aanvoelt. Mijn huid lijkt zelfs zo gevoed, dat ik me niet altijd verplicht voel om de reinigingsroutine af te sluiten met een nachtcrème.

IMG_9980

Mus wilde ook even op de foto met een product van MUS 😉

Verkooppunten Make-Up Studio producten

De producten van Make-Up Studio zijn bijvoorbeeld te koop bij de salon van de lieve Monique waar ik afgelopen zomer mijn make-up workshop volgde: Salon Nuance. Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge