DSC_1460

Ik had nog geen nagellak van Essie in mijn collectie, maar nu is het zover: Tart Deco is mijn nieuwste aanwinst! Kijk mee naar mijn review en swatches van deze mierzoete kleur 74 van Essie!

DSC_1459

Uitstraling

De flesjes van de nagellak van Essie zien er altijd prima uit. Zo ook deze. Mooi strak flesje, witte dop, je ziet de kleur goed. De naam Essie staat in subtiel maar toch opvallend wit op het flesje. De kleur van dit lakje is lekker fris.

DSC_1475

Kleur

De kleur heet heel toepasselijk Tart Deco. De kleur is mierzoet, oranje, maar meer met een gele ondertoon dan een rode. Ik heb op internet al eerder wat swatches gezien, en deze leuke kleur moest ik hebben.

DSC_1463

Inhoud

In dit flesje zit 13,5 ml nagellak en dat is een normale inhoud. Het kwastje is heel breed en slap en er steken jammer genoeg wat haren uit, wat het lakken van vooral mijn pink lastig kan maken.

DSC_1472

Lakken en drogen

Ik was bang dat het lakken lastig zou gaan, door het heel erg brede kwastje met uit stekende haren. Toch viel het mee! Het lakken ging prima. Ik heb niet gemorst, waar ik heel blij mee ben ondanks het lastige kwastje. Laag één was echt zó droog, en laag twee ook. Dat is zeker een pluspunt, want dankzij nagellak die snel droog is, kun je weer snel je dag vervolgen.

DSC_1470

Conclusie

Ik ben blij met deze nagellak van Essie. De kleur is op mijn nagels iets minder mooi dan ik had verwacht (te oranje), maar alsnog is het een fijn kleurtje. De lak is ontzettend snel droog en dat is echt een pluspunt. Mijn nagels glanzen bovendien heel erg mooi en dat verwacht ik ook bij een goede nagellak. Al met al verdient deze lak een mooi plaatsje in mijn stash.

DSC_1462

Verkooppunten

De nagellak van Essie is onder andere te koop de drogist en bij bol.com en kost € 9,99 voor een flesje van 13,5 ml.

1 Comment on Essie 74 Tart Deco

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge