IMG_1084

Goedemiddag! Vandaag is het artikel iets later dan normaal, omdat ik gisteren laat thuis was en nog niets ingepland had staan. Maar hier ben ik weer! Vandaag weer een tag – ik ben dol op het lezen, maar ook invullen van tags – namelijk: de zeven zonden op beautygebied.

Lust: Welk item staat het hoogst op je verlanglijstje?

Ik zou heel graag wat extra kleuren nagellak van Essie uitproberen. Ik heb echter al genoeg nagellak en ik vind Essie een vrij duur merk, dus dat gaat voorlopig even niet door. Maar ik ben al heel blij met mijn Tart Deco van Essie, die ik binnenkort ga reviewen op mijn blog.

DSC_0972

Gulzigheid: Welk merk komt het meest voor in je stash?

Qua make-up is dat Max Factor. Ik vind dat een super fijn merk. En nog een beetje betaalbaar ook. De meeste kleurtjes nagellak die ik heb zijn van Hema en ik douche meestal met iets van Nivea. Of Dove. Hihi, ik heb zoals je ziet niet echt één favoriet merk.

DSC_0101

Hebzucht: Wat is het duurste item in je stash?

Zonder twijfel mijn parfum van Dolce en Gabbana: The One.

Luiheid: Welk product durf je te vergeten door luiheid?

Als ik lui ben, dan vergeet ik voor het gemak alles. Want zomaar één stap in mijn make-up overslaan gaat niet, dan ziet het er echt niet uit. Dus ik doe alles of niets.

Woede: Met welk product heb je een haat/liefde relatie?

Niet met een product, maar met iets van mezelf: mijn wimpers. Ik gebruik al jaren dezelfde mascara, maar toch zitten mijn wimpers iedere dag anders. Soms heel mooi, soms heel stijf en recht vooruit. Ik snap er niets van. En ik kan soms echt geïrriteerd raken als het weer niet lukt.

Jaloezie: Welk product of item staat geweldig bij anderen, maar vreselijk bij jezelf?

Smokey eyes. Bij mij ziet dat eruit als kermismake-up.

IMG_0406

Trots: Welk item zorgt ervoor dat jij jezelf beter voelt?

Concealer. Onder mijn ogen is het altijd vrij donker – ook als ik helemaal uitgeslapen ben – en met concealer kan ik alles lekker wegpoetsen, voor een frisse blik.

Ik vond deze tag weer heel leuk en origineel om in te vullen. Soms moest ik wel even goed nadenken, maar het is gelukt! Neem de tag gerust over. Fijne woensdag!

2 Comments on Tag: The Seven Sins of Beauty

  1. Erg leuke tag om te lezen. Dat van je wimpers is herkenbaar. Dat heb ik ook en tot vandaag dacht ik even dat ik daarmee de enige was..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge