DSC_1007

Ik kijk graag films. En toevallig komen er deze periode weer heel wat leuke, nieuwe films uit! Ik vertel je vandaag welke films ik graag wil zien. Kijk je mee?

Gooische Vrouwen 2

Pathé: Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

O, wat was ik blij toen ik hoorde dat er een deel twee zou komen van de film van Gooische Vrouwen! Ik volgde destijds met veel plezier de serie en ik heb mij kapot gelachen om de eerste film. Deel twee wordt denk ik weer net zo leuk. Mijn favoriete personage is trouwens stylist Yari, gespeeld door Alex Klaasen. Wat voor type is dat!

Horibble Bosses 2

Pathé: In Horrible Bosses 2 hebben Nick, Dale en Kurt er genoeg van om gecommandeerd te worden en besluiten ze voor zichzelf te beginnen. Maar al snel raken ze hun bedrijf kwijt aan een gladde investeerder. De wanhoop nabij, en zonder enige juridische poot om op te staan, bedenken de drie beginnend ondernemers een plan om de zoon van de investeerder te ontvoeren om zo hun bedrijf weer terug te krijgen.

Deel 1 was leuk, deel 2 vast ook. Ik lig in elk geval nu al plat om de trailer. En met name Jamie Foxx is weer onbetaalbaar met zijn rare gedoe. Ik ben benieuwd!

Pak Van Mijn Hart

Pathé: In de romantische komedie Pak Van Mijn Hart runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale. Ze zijn net de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan…

De liefdesfilm van dit najaar, een beetje in de trant van Alles is Liefde. Zo’n film hebben we gewoon nodig met de feestdagen! Ik heb de making of laatst op tv gezien en die alleen al was heel grappig. Ik ben heel benieuwd naar deze film.

Wiplala

Pathé: Het verhaal gaat over een 10 cm groot mannetje genaamd Wiplala, dat bij toeval in het keukenkastje gevonden wordt door het negenjarige zoontje van de familie Blom. Wanneer hij per ongeluk het hele gezin net zo klein tinkelt als hijzelf, begint een spannend avontuur over hele kleine mensen in een hele grote wereld. Van de makers van o.a. Abeltje, Minoes, en Het Paard van Sinterklaas, met in de hoofdrollen Geza Weisz als Wiplala en Peter Paul Muller (Gooische Vrouwen) als Vader Blom.

Ik besef mij dat ik waarschijnlijk buiten de doelgroep val van deze kinderfilm, maar toch wil ik deze film graag een keertje zien. Ik weet nog dat ik vroeger graag de boeken van Wiplala las, buiten in het zonnetje. Hoe leuk is het dan dat dit wezentje uit mijn jeugd tot leven komt in deze film?

Genoeg leuke films!

Dat zijn weer genoeg leuke films om de donkere dagen door te komen. Ik weet niet of ik ze allemaal in de bioscoop ga kijken, maar ik zal zeker een DVD’tje kopen of braaf wachten tot ze op Netflix staan. Fijne dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge